Τους «σκόρπισε» με ΚΟΚΟΝΟΖΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ 90'!

Την ίδια συνταγή με αυτή του Ευόσμου χρησιμοποιήσε ο Φράνκο Κοκονόζι καθώς δύο σερί παιχνίδια δίνει την νίκη στην ομάδα του Πιερικού στο φινάλε του αγώνα!

Η ομάδα του Πιερικού κατάφερε και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων με τελικό σκορ 2-1 σε ένα παιχνίδι οπού οι μελανόλευκοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες για περίπου 40 λεπτά(!).. κι όμως κατάφεραν και αντέδρασαν στο γκολ ισοφάρισης των φιλοξενούμενων με τον Κοκονόζι στο 90+ να δημιουργεί νέο στατιστικό ρεκόρ νίκης στο ''παρα πέντε''.


Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη προηγήθηκε με γκολ του Κραγιόπουλου στο 10ό λεπτό του αγώνα, ενώ στη συνέχεια καθόλη τη διάρκεια του 1ου μέρους, είχε την ευκαιρία με τις στιγμές των Σαμανίδη και Κτιστόπουλου με τον τελευταίο να είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία καθώς έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα η εστία έμεινε κενή αλλά το σουτ του Κτιστόπουλου έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου (55') ο Πιερικός έμεινε με 10 παίκτες με τον Κανταρτζή να δέχεται μια αυστηρή αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Λίγο αργότερα τα Τρίκαλα Ημαθίας ισοφάρισαν σε 1-1 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Κίτσα. 
Οι Μελανόλευκοι δεν το έβαλαν κάτω και μετά από κάποιες αλλαγές από πλευράς Καμπερίδη.. η ομάδα έδειξε πίσμα και θέληση για τη νίκη με αρκετές ευκαιρίες για γκολ (πιο σημαντική αυτή του Κοκονόζι στο 84 να στέλνει τη μπάλα στο δεξί δοκάρι).. όμως ο ίδιος κατάφερε τελικά να στείλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 90' με διαγώνιο σουτ δίνοντας του πολυπόθητους βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.. μια νίκη μεγάλης ψυχολογικής σημασίας για τη συνέχεια.

Ωστόσο η ομάδα και οι φίλαθλοι του Πιερικού, είχαν έντονα παράπονα από κάποια σφυρίγματα και υποδείξεις του διαιτητή Τεβεκέλη .. μια εξ αυτών ένα πέναλτι σε τράβηγμα που έγινε στον Γκουντρουμπή από αμυντικό των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης (77΄Κοκονόζι), Τουλίκας, Κανταρζτής, Ουατταρα (25΄Κατσιαμήτας), Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Κωστίκος, Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος (58΄Παραφέστας), Σαμανίδης.

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων (Θωμάς Αμπρικίδης): Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Βλάχος,(75΄Λαγδάρης) Τσουλχάη, Τερζής, Ταταρίδης, Ποτουρίδης (77΄Καπετάνος), Κοκοράκης (62΄Βαφειάδης), Ζωγράφος, Κίτσας, Παρσόπουλος (83΄Ευθυμίου).


**Στην 4η θέση με 19 βαθμούς πλέον ο Πιερικός.
**Επόμενη αγωνιστική τη Τετάρτη με εκτός έδρας αγώνα στην Αριδαία με αντίπαλο τον τοπικό Αλμωπό.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!