Για την εξιλέωση.. με Καρίτσα

Την επιστροφή του στις νίκες είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα του Πιερικού κόντρα στην τοπική ομάδα της Καρίτσας στο Α'ΔΑΚ.
Οι Μελανόλευκοι έχουν αφήσει πίσω τις δύο ήττες, ενώ οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να έχουν ξεπεράσει το ''σοκ'' της απότομης αλλαγής του τεχνικού τιμ. Σημαντικός παράγοντας το γεγονός ότι προστέθηκε γυμναστής στην ομάδα με τον Γιάννη Χατζηπουργάνη (διατέλεσε και πρόπερσι γυμναστής με Ζαλίκα-Καμπερίδη) να αναλαμβάνει το πόστο του βοηθώντας σημαντικά την λειτουργία της προπόνησης της ομάδος.
Ο Κατερινιώτης τεχνικός Γιώργος Καμπερίδης προσπαθεί με τη σειρά του σιγά-σιγά να επαναφέρει το κλίμα και να μεταδώσει την νοοτροπία του στους ποδοσφαιριστές του.

Για τον αγώνα με την Καρίτσα επιστρέφουν από τιμωρία οι Κραγιόπουλος-Κωστίκος, ενώ εκτός θα παραμείνουν οι τραυματίες Λαμπίρης-Λαζαρίδης.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του PNEWS από τη σημερινή προπόνηση στο Α'ΔΑΚ:



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!