Κέρδισε εντυπώσεις και Καρίτσα ο Πιερικός (των ανατροπών)!

Την τέταρτη νίκη και τρίτη με ανατροπή(!) πραγματοποίησε απόψε η ομάδα του Πιερικού απέναντι στην τοπική ΑΕ Καρίτσας με σκορ 2-1. Εντυπωσίασαν οι μελανόλευκοι (και οι αλλαγές του) στο 2ο ημίχρονο δείχνοντας πάθος και θέληση για τη νίκη.
Το δεύτερο μέρος ήταν αυτό που έκρινε την εξέλιξη του αγώνα, καθώς στο 1ο υπήρχαν ισορροπίες και από τις δύο ομάδες σε έναν αγώνα κέντρου χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία. 
Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου η Καρίτσα κατάφερε να προηγηθεί και να αιφνιδιάσει τον Πιερικό με γκολ έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Τασίδη στο 48'.
Αυτό το γκολ έδειξε ότι πείσμωσε τους Κατερινιώτες και έπειτα από τον ερχομό των Κτιστόπουλου-Κραγιόπουλου στον αγωνιστικό χώρο, άλλαξε τελείως όλη η εικόνα της ομάδας καθώς από το 60' και μετά ο Πιερικός κυριάρχησε και μόλις στο 63' ο Κραγιόπουλος (5 λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς) με σουτ έξω από τη περιοχή και κόντρα ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 78' ο πολύ καλός Ουατταρά καταφέρνει με κεφαλιά να ανατρέψει το σκορ έπειτα από ακριβής σέντρα του Κτιστόπουλου.
Από εκεί και πέρα ο Πιερικός έλεγξε το παιχνίδι με το 2-1 να είναι το τελικό σκορ που οδήγησε τον Πιερικό σε μια νίκη.. ''εξιλέωσης'' καθώς επιστρέφει η ψυχολογία και τα χαμόγελα στην ομάδα, συντελεστές που θα βοηθήσουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος.


Ο Πιερικός έτσι φτάνει στην 7η θέση με 13 βαθμούς ωστόσο παραμένει στα όρια της βαθμολογίας, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη πρέπει να σκύψει κεφάλι και να δουλέψει ώστε να καταφέρει να κερδίσει και τους ερχόμενους αγώνες (εκτός με αγροτικό και εντός με Μ.Αλέξανδρο Τρικάλων).

ΣΦΚ Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης) Παπατολίκας, Κοκονόζι(Κτιστόπουλος), Καραγκούνης, Κανταρτζής, Ουατταρά, Τουλκερίδης, Κατσιαμήτας(Παραφέστας), Κωστίκος, Παπαδόπουλος(Κραγιόπουλος), Σαμανίδης(Τουλίκας), Γκουντρουμπής.

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας) Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος(Μητράκας)-(Ταρασιάδης), Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροίρης, Τσιώμης, Νταντίνης(Κωστόπουλος), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Μαυρίδης(Μακράκης).

*800 θεατές στις κερκίδες του γηπέδου (εκ των οποίων περίπου 100 Καριτσιώτες). 
*Στα αρνητικά της ημέρας η θρασύτατη ορισμένων φιλάθλων της Καρίτσας ''κατάχρηση φιλοξενίας'' που *ανάμεσα σε φιλάθλους του Πιερικού στο σκέπαστρο* προκαλούσαν εξυβρίζοντας ποδοσφαιριστές και προπονητή της κορυφαίας και ιστορικότερης ομάδας του νομού. Ευτυχώς οι φίλαθλοι του Πιερικού που βρισκόντουσαν εκεί παρέμειναν ψύχραιμοι και στο ύψος που αρμόζει ηθικά τον ΠΙΕΡΙΚΟ και δεν έδωσαν καμία σημασία στις προκλήσεις των Καριτσιωτών.
*Ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα, στη μνήμη του αδικοχαμένου Λαρισαίου διαιτητή Αντώνη Κορέστη που έφυγε σε ηλικία μόλις 37 ετών.
*Οκτώ βασικοί (πλην των Κυπαρίσση, Κυρτέγου και Μαυρίδη) + ο Ταρασιάδης, έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Πιερικού, με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα να έχει δύο θητείες ως προπονητής των μελανόλευκων.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του PNEWS



















Η Συνέντευξη τύπου:


Tα γκολ του αγώνα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!