Στον Πιερικό ο Γιώργος Καμπερίδης!

Δεν έμεινε για πολύ ώρα κενή η θέση του προπονητή στον Πιερικό μετά τη φυγή Θεοδοσιάδη.. με μια δοκιμασμένη λύση να επανέρχεται πίσω στα αποδυτήρια του συλλόγου..
Η διοίκηση του Πιερικού συναντήθηκε πριν από λίγο και έκλεισε τον Κατερινιώτη τεχνικό Γιώργο Καμπερίδη που θα κληθεί να κάτσει στο πάγκο των μελανόλευκων για τέταρτη φορά στη καριέρα του (τελευταία πριν δύο χρόνια επί διοίκησης Αθανασιάδη) με αρκετές καλές στιγμές και επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο νέος προπονητής της ομάδας θα συναντήσει και θα γνωριστεί για πρώτη φορά με το ''υλικό του'' (αρκετούς ποδοσφαιριστές τους γνωρίζει αρκετά καλά από προηγούμενες θητείες).. αύριο στη πρωινή προπόνηση, ενώ αυτόματα θα βγάλει και αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας οπού και θα κάνει ντεμπούτο.

Αύριο στο PNEWS: Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή του Πιερικού, Γιώργου Καμπερίδη.


3 σχόλια:

  1. τοπική λύση ανάγκης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον έχει και ένα δίπλωμα UEFA pro.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  2. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά , αλλά το είχα ξαναγράψει και παλαιότερα , όταν σταμάτησε η συνεργασία μας, μου εμπνέει εμπιστοσύνη . Θεωρώ ότι είναι αυθεντικός και θέλει να μεταδώσει το πάθος του στους παίκτες , θέλει να τους κάνει μαχητές να τους κάνει να καταλάβουν ποιό είναι το βάρος της φανέλας που φοράνε . Καλή επιτυχία , στηρίζουμε την προσπάθεια ONLY PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!