Ανακοίνωση-Απάντηση Γιώργου Καμπερίδη στις ψευδείς δηλώσεις του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη!

"Είμαι πολύ στεναχωρημένος γι αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας απο τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Είναι παιδί απο τους παλαίμαχους του Πιερικού, τον οποίο αγαπώ, όπως και όλους τους παλαίμαχους, και δεν περίμενα ποτέ να διαχειρισθεί με αυτό τον τρόπο και δίνοντας ψευδή πληροφόρηση στον περήφανο ποδοσφαιρικό κόσμο του
Πιερικού. Με το που ανέλαβα την ομάδα, με ρώτησε η διοίκηση άν κρατήσω τον Γιάννη Συμεωνίδη και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.
Κι ενώ όλοι ήξεραν ότι δουλεύω πάντα με δικούς μου συνεργάτες, η απάντηση μου ήταν άμεση και ξεκάθαρη.
Είναι 2 παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού και γι αυτό όχι μόνο θα τους κρατήσω αλλά και θα αναβαθμίσω τον Κωνσταντινίδη.

Απο την 1η ημέρα που ανέλαβα, τον παρουσίασα στους παίκτες, όχι σαν βοηθό μου αλλά με δικαιώματα 1ου προπονητή και ότι συνεπάγεται με αυτό, ενώ του ανέθεσα να κοουτσάρει την ομάδα στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας.
Και για του λόγου το αληθές, εγώ κάθησα στο φιλικό του Ν. Κεραμιδίου στην κερκίδα και ο Κωνσταντινίδης στον πάγκο της ομάδας σαν προπονητής, ενώ ενημέρωσα και τα ΜΜΕ ότι πολλές φορές, οι δυο συνεργάτες μου θα πηγαίνουν στις συνεντεύξεις τύπου μετά τα παιχνίδια, γι αυτό και ξεκινώντας πήγε την περασμένη αγωνιστική ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης να μιλήσει.

Εύλογα λοιπόν θα μπορούσε οποιοσδήποτε να αναρωτηθεί, άν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξει ένας έμπειρος προπονητής με το δικό μου βιογραφικό τον σεβασμό του, σε έναν άπειρο τεχνικό που ξεκινάει τώρα την προπονητική του καριέρα.
Δυστυχώς η διαχείριση του Παναγιώτη στο θέμα φυγής του απο την ομάδα, ήταν πολύ άσχημη για το βάρος του ονόματος του και το επίπεδο το οποίο έχει.

Κι αυτό για τους εξής σημαντικούς λόγους:

1ον Δε συζήτησε μαζί μου καθόλου το θέμα της φυγής του. Ενημερώθηκα γι αυτό απο το Δ.Σ.
2ον και σημαντικότερο, διοχέτευσε ψευδείς πληροφορίες. Και θα αναφερθώ παρακάτω σε αυτό.
3ον δεν σεβάστηκε μια ομάδα η οποία τον ανέδειξε σαν ποδοσφαιριστή και του έδωσε βήμα προπονητή στις ακαδημίες του και στην 1η ομάδα και
4ον, Άλλα είπε στη διοίκηση δικαιολογώντας την φυγή του (μίλησε για έλλειψη χρόνου) και άλλα τελικά έδωσε στη δημοσιότητα.

Απαντώ σε επιμέρους τοποθετήσεις της δήλωσης του:
Για το παιχνίδι της Αλεξάνδρειας
Ήταν αυτός που έκανε την 11άδα της ομάδας, τον σχηματισμό της στον αγωνιστικό χώρο με βάση την κατάσταση των παικτών και τις απαιτήσεις του αγώνα. Η μόνη παρέμβαση μου, ήταν κάποιες στημένες φάσεις και κάποιοι προσανατολισμοί στην γενική τακτική των παικτών.
Ακόμη και στις αλλαγές, ζητήθηκε η άποψη του.
Το κυριότερο σημείο που θέλω να σταθώ, είναι το σημείο που αποφάσισε ότι ο Καμπερίδης είναι θεωρητικός προπονητής, εντός και εκτός γηπέδου. Και απορώ απο που το συμπέρανε αυτό, στις 2 ημέρες μόνο που συνεργαστήκαμε μαζί, και με τη μια να έχει η προπόνηση διάρκεια 100 λεπτών.

Ίσως ξέρει καλύτερα πιο είναι το σωστό ένας προπονητής που έχει δουλέψει σε 10 επαγγελματικές ομάδες, σε 6 διαφορετικές πόλεις σε όλη την Ελλάδα, έχει κερδίσει 7 ανόδους εκ των οποίων οι 5 σε εθνικές κατηγορίες και οι 2 σε τοπικές, ενώ έχει και 7 κύπελλα ερασιτεχνών και μέσα απο αυτή τη διαδρομή έχει αναδείξει ποδοσφαιριστές όπως οι Μαλεζάς, Γιαννούλης, Παντελιάδης κ.α., θα ξέρει καλύτερα απο έναν προπονητή, που ξεκινάει τώρα την προπονητική του διαδρομή και έχει δουλέψει μόνο σε παιδικές ομάδες.
Έναν προπονητή που έχει συνεργασθεί με διεθνείς ποδοσφαιριστές όπως ο Σανχούρχο της Εθνικής Αργεντινής, ο Αγαθοκλέους της Εθνικής Κύπρου, ο Σέλακ της Εθνικής Κροατίας, ο Τρούπκος της Εθνικής Ελλάδος κ.α. Ένας προπονητής με τον οποίο ξεκίνησαν την προπονητική τους καριέρα σαν βοηθοί-συνεργάτες, οι Αλέκος Ράντος, Παναγιώτης Νάσης, Νίκος Θεοδοσιάδης, Χρήστος Καρκαμάνης κ.α. και των οποίων η εξέλιξη είναι γνωστή.
Ίσως ξέρει κάτι παραπάνω...

Τέλος αγαπητέ Παναγιώτη, επειδή αυτό το δρόμο διάλεξες για να μιλήσουμε μέσω των ιστοσελίδων, εγώ είμαι διατεθειμένος να μιλήσουμε σε οποιοδήποτε σάιτ ή ραδιόφωνο τετ-α-τετ, άν θεωρείς ότι υπάρχει κάτι ψευδές σε όλα αυτά που αναφέρω.
Θα έχεις πάντα την αγάπη και το σεβασμό μου, γιατί σε θαύμαζα σαν ποδοσφαιριστή και σε θαυμάζω σαν άνθρωπο, και εύχομαι ότι καλύτερο προπονητικά, γιατί το υπόβαθρο που έχεις σαν ποδοσφαιριστής, μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις ένας πολύ καλός προπονητής.

Εύχομαι στο μέλλον μεγαλύτερη σύνεση και καλύτερη διαχείριση σε ανάλογες καταστάσεις και όπου χρειαστεί θα είμαι πάντα δίπλα σου."

Φιλικά
Γιώργος Καμπερίδης

8 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Δάσκαλε εμείς όλοι ξέρουμε ποιος είσαι και να είσαι σιγουρος έχεις αποδέκτες αυτούς που πραγματικα αγαπάνε τον Πιερικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεγάλη φαγωμάρα με το καλημέρα.Γιατί τόσο γκρίνια ? Ποιός είναι γενικός αρχηγός να επιβάλλει κυρώσεις? κάνει και λέει ο καθένας ότι θέλει? δυστυχώς θυμίζουμε χωριό και όχι σοβαρή ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή
  3. Πόσο πολύ μίκρυνε τελικά ο Πιερικός μας με όλους αυτούς τους "περίεργους" που τον πλαισιώνουν και μας φοράνε και εμείς από την άλλη να είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε μαζί με τα πάθη που κουβαλάνε και να μας πονάνε τα μάτια και το μυαλό με τις ασυναρτησίες που γράφουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος με βαθειά τσέπη και ικανότητες να βγει μπροστά και να αναλάβει.

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή
  4. ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑ! ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑ! Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ. ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ.
    Support the local team.
    ΑΚΗΣ ΜΥΡΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ψυχολογικά σου αλλού, όχι εδώ!

      Μυρωτής Άκης

      Διαγραφή
  5. ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΥΝΕ ΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ
    ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ
    ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
    ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ ( ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ).
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Ο κ. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (ΑΠΩΛΕΙΑ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ).
    ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗ ( ΑΡ. ΦΑΝΕΛΛΑΣ 10) ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ.
    ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΡΝΟ ΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ.
    ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.
    ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΦ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ π.χ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ Δ. ΛΙΑΠΗ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70.
    ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ (9/11/17) ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ.
    ΑΠΕΛ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-2 (2017).
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΕΡΙΚΕ!
    ΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ...
    Παπαδημητριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!