Γ.Καμπερίδης: «Είναι πολυτέλεια για την Γ'Εθνική να υπάρχει ο Πιερικός στη κατηγορία!»

Στο ράδιο ενημέρωση 92.2 και στην εκπομπή του Γιάννη Φοροζίδη (η άλλη άποψη) μίλησε ο προπονητής του Πιερικού Γιώργος Καμπερίδης με καλεσμένο επίσης τον αθλητικογράφο Σπύρο Σκούφα οπού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή για την συνέντευξη. Ο κόουτς των μελανόλευκων αναφέρθηκε στα θέματα που αφορούν την ομάδα, όπως επίσης στις φιλοδοξίες του ίδιου και τα όσα θέλει να πετύχει με τον Πιερικό.


Αναλυτικά αποσπάσματα από την συνέντευξη:

Για την επιστροφή του στην ομάδα του Πιερικού
«Στον Πιερικό βρέθηκα ενώ είχα κλείσει σε άλλη ομάδα, είχα πάρει προκαταβολή και την επέστρεψα για να γυρίσω πίσω στον Πιερικό γιατί μου άρεσε το πρότζεκτ της διοίκησης για μια ομάδα με γηγενείς ποδοσφαιριστές. Το όνειρο μου όπως είχα πει στη τελευταία μου συνέντευξη ήταν να χτίσω τον Πιερικό μέσα από τα σπλάχνα του, και ευελπιστώ να το καταφέρω.»


Για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα:
«Αυτό το παιχνίδι με θύμισε όταν είχα έρθει στη Β'Εθνική και έπρεπε να κάνω 6 νίκες για να σωθεί η ομάδα, είχαμε παίξει με την Ζάκυνθο οπού και κερδίσαμε. Στον Εύοσμο ήταν ένα ματς με μεγάλη δυσκολία, παίξαμε χωρίς 5 βασικούς, αλλά όλοι οι άλλοι ήταν ετοιμοπόλεμοι. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και ο στόχος ήταν να σταματήσει το στατιστικό του να δεχόμαστε πρώτοι γκολ. Η ομάδα έβγαλε μια τακτική συμπεριφορά λες και δουλεύουμε πάνω από τρεις μήνες μαζί, απέναντι σε μια δύσκολη επίθεση.. ήταν το πρώτο παιχνίδι που δεν δεχτήκαμε γκολ.
Από αυτό που θέλω εγώ απέχουμε πολύ ακόμα.. βγάλαμε πεισμα.. χθες στην ενδεκάδα ήταν 8 παιδιά με ηλικία κάτω των 21 ετών.» 
Για την δουλειά στις προπονήσεις:
«Εξετάζουμε το κάθε αντίπαλο ξεχωριστά.. τα παιδιά δουλεύουν στο θέμα του αντιπάλου και έως τη πέμπτη τους έχω έτοιμη την ακτινογραφία του κάθε αντιπάλου και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Υπάρχει εξωτερικός σκάουτερ που παρακολουθεί τις υπόλοιπες ομάδες. Το υλικό είχε αμφισβητηθεί δικαιολογημένα γιατί υπήρχε η ανησυχία της κατηγορίας (πέφτουν 7 ομάδες).. για εμάς όμως είναι οι καλύτεροι παίκτες του ομίλου και έτσι τους συμπεριφερόμαστε. Την ομάδα την είδα και πριν την αναλάβω.. Μόλις ήρθα απαγόρευσα τα ανορθόδοξα γεμίσματα, το δεύτερο που επισημάναμε και δουλεύουμε είναι ότι μέσα στην έδρα του ο Πιερικός δεν παίζει ποτέ για την ισοπαλία.

Μέσα από φιλικά μια μέρα μετά τους επίσημους αγώνες δοκιμάζω κάποια πράγματα στην ομάδα, με αλλαγές θέσεων μερικών ποδοσφαιριστών που όπως φάνηκε με Κυριλλίδη και Κραγιόπουλο να εφαρμόζονται και να αποδίδουν καταπληκτικά.»


Για τον ερχόμενο αγώνα κόντρα στον Μ.Αλέξανδρο Τρικάλων: «Είναι μια ομάδα που έχει 4 ήττες σερί , είναι παιχνίδι μεγάλης σημασίας, για να έχουν αξία οι δυο νίκες πρέπει να κερδίσουμε και αυτό τον αγώνα.. είναι επικίνδυνο παιχνίδι. είναι πιο δύσκολο από του αστέρα. Ο Μέγας Αλέξανδρος θέλει να αντιδράσει και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα.»

Για πιθανές μεταγραφικές κινήσεις τον Γενάρη: «θα κοιτάξουμε σε συνεννόηση με τη διοίκηση να φέρουμε κάποια παιδιά από το νομό που έπρεπε να είναι στην ομάδα. Αυτη τη στιγμή υπάρχει έλλειψη στο ρόστερ.. Έχουμε 23 ποδοσφαιριστες οι οποίοι οι 4 είναι τερματοφυλακες. Δηλαδή άλλοι 19 στους οποίους υπάρχουν 3 στρατευμένοι.
Για τους συνεργάτες του στο πάγκο και στη διοίκηση:
Οι συνεργάτες μου είναι έμπειροι γνωρίζουν τι θέλω. διοικητικά εκτός από τον κ.Κοκαβίδη έχω συνεργαστεί με όλους.. ''Είναι πολυτέλεια για την γ εθνική να υπάρχει ο Πιερικός στη κατηγορία. πρέπει να είναι περαστικός.''
Για τις δράσεις που οργανώνει με την ομάδα:
Στο προηγούμενο πέρασμα μου πηγαίναμε στα σχολεία επισκέψεις και παίζαμε με τα παιδιά μοιράζαμε μπάλες εισιτήρια κλπ. δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω το σκοπό μου .. δηλαδή να φέρω όλα τα σχολειά που επισκεφθήκαμε μαζί στο γήπεδο ως εκδρομή.. πάνω από 3000 παιδιά στο γήπεδο. να είστε σίγουροι ότι τώρα θα το ολοκληρώσω, θα ξεκινήσουμε την ίδια διαδικασία.»

5 σχόλια:

  1. Υπάρχει βίντεο με όλη την συνέντευξη;

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ στην εδρα του δεν παιζει για την ισοπαλία. Η φράση αυτή πρέπει να γαλουχήσει όλους , παίκτες , διοίκηση , φίλαθλους.Αυτές οι λέξεις αντικατοπτρίζουν το πραγματικο ΠΙΕΡΙΚΟ ,ομάδα δυνατή μέ πνεύμα νικητή και βαριά φανέλα. Only Pierikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εαν καταφέρουμε να σωθούμε άνετα θα είναι μεγάλη επιτυχία.Pierikos !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παραμονή "επιτυχία"
      Αχ ρε Πιερικε

      Μυρωτής Ακης

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!