Σαν σε προπόνηση στους "8" ο Πιερικός

 Στους ''8'' του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας πέρασε απόψε η ομάδα του Πιερικού κερδίζοντας με σκορ 1-7 σε εκτός έδρας αγώνα τον ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς.. Κάτι σαν προπόνηση τακτικής είδε η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη το συγκεκριμένο αγώνα κυπέλλου με τον Κατερινιώτη τεχνικό να δίνει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετή συμμετοχή στους αγώνες πρωταθλήματος, ενώ οι μελανόλευκοι έλεγχαν το παιχνίδι σε ποσοστό 100% σε όλο το μέρος του αγώνα, με τον ρυθμό να πέφτει όσο το ματς έφτανε στο τέλος του ώστε να κρατήσουν τις δυνάμεις για το ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας.
Τα γκολ για την ομάδα του Πιερικού πέτυχαν οι Κατσιαμήτας(18'), Κραγιόπουλος(30'-58'), Κοκονόζι(35'), Καρτσαμπάς(42'), Καραγκούνης(50'), Γκουντρουμπής(65').

Η ομάδα του Πιερικού αγωνίστηκε με τους 
Ράντο, Τουλίκα, Ουατταρά, Παραφέστα, Κραγιόπουλο, Κυριλλίδη, Καρτσαμπά, Σαμανίδη, Κατσιαμήτα, Κοκονόζι, Λαμπίρη. 
Ενώ στο 2ο ημίχρονο την θέση των Τουλίκα-Σαμανίδη-Κοκονόζι-Ράντου... πήραν οι Κτιστόπουλος-Καραγκούνης-Γκουντρουμπής-Τσιαμπέρας.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του PNEWS:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!