Τέλος ο Τερζής!

Ο 33χρονος έμπειρος ποδοσφαιριστής Γιώργος Τερζής αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Πιερικού.
Φωτογραφία του Terzinio Giorgos.
Όπως σας είχε ενημερώσει το PNEWS πριν από τον αγώνα στο Λαγκαδά, ο ποδοσφαιριστής δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή των Μελανόλευκων αφού εδώ και μια εβδομάδα είναι απών από τις προπονήσεις της ομάδας.

Μπορεί η ομάδα, ο ίδιος, αλλά και κανένας άλλος να μην έχει αναφερθεί επίσημα στο θέμα.. το γεγονός όμως ότι ενώ ο υψηλόσωμος στόπερ αποκτήθηκε ως βαρύ όνομα και εμπειρία πάνω στη κατηγορία της Γ'Εθνικής, δεν έμεινε ευχαριστημένος με την συμπεριφορά της ομάδας.. καθώς από την αρχή του έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τον είχε ως βασικό στέλεχος, ξαφνικά μετά από τον αγώνα της Νάουσας βγήκε εκτός ενδεκάδας.

Πλέον, η απώλεια του Τερζή αφήνει πίσω έναν Πιερικό με μόλις τέσσερις διαθέσιμους αμυντικούς μετά τον σοβαρό τραυματισμό Λαζαρίδη και την φυγή Γούτσιου. Η απόκτηση Ουατταρά πάντως που μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ ανακουφίζει κάπως τον Κατερινιώτη τεχνικό Θεοδοσιάδη.

4 σχόλια:

  1. Καλά τα έγραψες σε ποιο παλιό ρεπορτάζ αλλά την να κάνεις τους παίχτες που θα τους κάνεις προπόνηση στην αλάνα γιατί το θέμα της μέρας είναι το πώς κατάντησαν τα βοηθητικά γήπεδα θα έπρεπε να ντρέπεται η δημοτική αρχή
    Ε Γεωργακόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τον Γουτσιο πάει και ο Τερζής. Εδώ φαίνεται το ύπουλο σχέδιο των ανθρώπων της Καρίτσας και του Ζιώγα να μας πάρουν παίκτες. Ας βγάλει η διοίκηση ανακοίνωση πως κανείς παίκτης από το υπάρχον ρόστερ δεν πρόκειται να φύγει, γιατί η όρεξη των χωρικών δεν σταματά εδώ θα θελήσουν να μας πάρουν και άλλους παίκτες.
    Σάββας Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το οτι Σάββα Α. βλέπεις εφιάλτες με την Καρίτσα δείχνει το πόσο μικρός νιώθεις. Γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι για όλα φταίει ο Σαραιλίδης?

    Βασιλειάδης Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σαραηλίδης πάει, έφυγε. Είναι παρελθόν! Υποτίθεται οτι η νέα διοίκηση διόρθωσε και διορθώνει τα πάντα στην ομάδα.

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!