Παρουσίασε φανέλα, ρόστερ και χορηγό ο Πιερικός!

Πραγματοποιήθηκαν απόψε στο συνεδριακό κέντρο εκάβη τα αποκαλυπτήρια του νέου Πιερικού, οι επίσημες αγωνιστικές εμφανίσεις καθώς και ο μέγας χορηγός της ομάδας.
Σε ένα πολύ όμορφο και οργανωμένο κλίμα από πλευράς των διοικούντων διεξήχθη η παρουσίαση στην εκάβη μπροστά σε περίπου 50 φίλους και ανθρώπους της ομάδας, ενώ η προσέλευση θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη από πλευράς φιλάθλων.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα βίντεο-αφιέρωμα στα 56 χρόνια ιστορίας του συλλόγου με εικόνες από το παρελθόν έως και το σήμερα..
Στη συνέχεια ποδοσφαιριστες Τερζής, Κατσιαμήτας, Παπατολίκας, Κραγιόπουλος, Τουλίκας παρουσίασαν αρχικά τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας, και αργότερα όλοι οι υπόλοιποι... μαζί με σύσσωμο το τεχνικό τιμ.


Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν και μίλησαν στο βήμα οπού ευχήθηκαν καλή αγωνιστική σεζόν οι Πασχάλης Τσιτιρόκης (εκ μέρους της διοίκησης), Θεόδωρος Παυλίδης (πρόεδρος ΟΠΠΑΠ), Δημήτρης Τσακνάκης (εκ μέρους της ΕΠΣ), Λευτέρης Μωυσιάδης (μέλος πολιτικής επιτροπής ΝΔ), και ο Λευτέρης Βασιλειάδης (πρόεδρος ΣΟΠ Θ5). 
Ενώ τέλος πήρε το λόγο ο μέγας χορηγός του Πιερικού, Χρήστος Μανώλας που με την νέα του εταιρία ''dofundo' βοηθάει σημαντικά στο οικονομικό κομμάτι την φετινή προσπάθεια της διοίκησης, ενώ δήλωσε ότι είναι έτοιμος στο μέλλον να εμπλακεί στην ομάδα του Πιερικού από τις υψηλές θέσεις της διοίκησης. 

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ PNEWS:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!