Γκουντρουμπής: «θα γίνει δυνατό ματς με Ηρακλή!»


Το πρώτο... βιολί επιθετικά για τον Πιερικό φέτος είναι ο Λαρισαίος Φώτης Γκουντρουμπής, που είχε μερίδιο με τα γκολ του στις δυο πρώτες... ανατρεπτικές νίκες με Καρδία και Καμπανιακό

Γκουντρουμπής: «Ψυχικά αποθέματα ο Πιερικός για δυο ανατροπές»

Από τους πρωταγωνιστές στις δυο πρώτες νίκες του Πιερικού φέτος, με Καρδία και Καμπανιακό, είναι ο Φώτης Γκουντρουμπής, ο Λαρισαίος επιθετικός που σκόραρε από ένα γκολ στις δυο ανατροπές και μιλά στην «ΑRENA PRESS» για τη μάχη με τον Ηρακλή.
Ο 22χρονος Θεσσαλός στράικερ, που ξεχωρίζει για το ύψος του και έχει θητεύσει σε Κ20 Λάρισας, Δωτιέα Αγιάς, Ελασσόνα, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Φαρκαδόνα και πέρυσι Απόλλωνα Λάρισας, ανέφερε: «Με τον Καμπανιακό ήμασταν άτυχοι στην αρχή, έπρεπε να προηγηθούμε. Μετά το 0-1 από το πουθενά, σε ανύποπτη φάση, μας πήρε από κάτω ψυχολογικά, στο πρώτο μέρος και δεν αντιδράσαμε. Στο δεύτερο όμως ήμασταν άλλη ομάδα, με πάθος, υπομονή και καθαρό μυαλό. Το θέλαμε παραπάνω και κάναμε τις φάσεις… γκολ. Μετά το 1-1 γρήγορα ήρθε και το 2-1, κερδίσαμε δίκαια. Αφιερώνουμε την επιτυχία στους Λαζαρίδη και Κανταρτζή, που τραυματίστηκαν. Στη Γ΄ Εθνική δεν είναι τόσο απλό να γυρνάς δυο ματς σε τέσσερις αγώνες, βρήκαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα και το κάναμε τόσο με την Καρδία όσο και με τον Καμπανιακό. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από την εκκίνηση, ίσως χαλάσαμε την εικόνα μας στη Νάουσα, όπου αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Με τον Ηρακλή δεν υπάρχει φαβορί, θα γίνει δυνατό ματς ανάμεσα στις ενδεχομένως πιο ιστορικές ομάδες του ομίλου και ίσως κριθεί στο γκολ. Ατού μας είναι το νεανικό ρόστερ, με φιλόδοξους παίκτες, αλλά και ο προπονητής, είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοιο καθοδηγητή. Για εμάς προέχει η γρήγορη σωτηρία, πέφτουν 7 ομάδες και μετά τερματισμός όσο ψηλότερα γίνεται. Έχουμε δίπλα μας τον κόσμο, ελπίζουμε να γίνει και με τον Ηρακλή. Όσο για μένα, είναι ιδανικός συνδυασμός για κάθε φορ να σκοράρει και να νικά η ομάδα του, μακάρι να συνεχίσω έτσι, με πολλά γκολ και συνεχείς επιτυχίες».
Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Θεοδοσιάδης, που έχει περάσει από τον πάγκο του Ηρακλή, για το μεθαυριανό ματς δεν υπολογίζει στον τραυματία Λαζαρίδη, ενώ αμφίβολος είναι ο Κανταρτζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!