Πλήρωσε τα λάθη του ο Πιερικός (photo-video)

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα με σκορ 3-0 υπέστη η ομάδα του Πιερικού στον αποψινό αγώνα της 3ης αγωνιστικής στη Νάουσα μπροστά σε περίπου 40 Κατερινιώτες.

Οι μελανόλευκοι αν και μπήκαν με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο, τους έριξε ψυχικά και αγωνιστικά το πρώτο γκολ της Νάουσας που ήρθε σε ανύποπτο χρόνο στο 27' με σκόρερ τον Τζημογιάννη, καθώς λίγο πριν ο Πιερικός έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες για γκολ, μια με τον Κραγιόπουλο που πήρε το ρίσκο να δοκιμάσει από τα πλάγια ένα σούτ (ενώ δίπλα του υπήρχε ελεύθερος παίκτης), και μια με τον Γκουντρουμπή που τελευταία στιγμή δεν βρήκε τη μπάλα ώστε να τη σπρώξει στα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Πιερικός πίεζε τα καρέ του Γρηγοριάδη έως και το σφύριγμα του ημιχρόνου, αλλά δεν κατάφερε εν τέλη κάποιο αποτέλεσμα.



Στην επανάληψη η ομάδα της Νάουσας  μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, και στο 64΄ κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα της με τον Κωτσόπουλο, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 90΄ ήταν αυτός που έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους ποδοσφαιριστές και το τιμ απογοητευμένους για την εμφάνιση, μια εμφάνιση που κανείς δεν την περίμενε, καθώς αν αναλογιστεί κανείς ότι αν οι δύο μεγάλες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου είχαν αποδώσει καρπούς... ίσως μιλάγαμε για διαφορετική εξέλιξη του αγώνα.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Πιερικού χρειάζεται σίγουρα ενίσχυση στη μεσαία και επιθετική γραμμή, καθώς υπάρχει μεγάλο κενό που εύκολα μπορεί να διακρίνει κάποιος (ειδικά στη μεσαία γραμμή). 


Ένα μεγάλο μπράβο αξίζουν οι περίπου 40 Κατερινιώτες που βρέθηκαν στη Νάουσα και στήριξαν την προσπάθεια των παικτών ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

ΝΑΟΥΣΑ (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος, Κυζιρίδης, Κωτσόπουλος, Τόσιος, Περηφανόπουλος.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Κανταρτζής, Καραγκούνης, Τερζής, Κυριλλίδης, Κραγιόπουλος, Κοκονόζι, Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος, Σαμανίδης.

Έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Κατσιαμήτας, Καρτσαμπάς, Κωστίκος.

Το βίντεο του αγώνα:


Επόμενη Αγωνιστική (18/10)
Πιερικός – Καμπανιακός (16:00) Α'ΔΑΚ


Aκολουθεί φωτορεπορτάζ του PNEWS:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!