Σπουδαίο διπλό στον Λαγκαδά ο Πιερικός!

Την τρίτη του νίκη (δεύτερη εκτός έδρας) στο πρωτάθλημα σε έξι αγώνες πραγματοποίησε η ομάδα του Πιερικού με σκορ 1-2 απέναντι στο Λαγκαδά στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ'Εθνικής.
Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη παίζοντας πολύ καλό παιχνίδι καθ όλη την διάρκεια του αγώνα κατάφερε να προηγηθεί στο 22' με κεφαλιά του Σίμου Παπαδόπουλου με το σκορ να παραμένει έτσι έως και το 1ο ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες για τους Κατερινιώτες παίζοντας ένα ήρεμο και ικανοποιητικό παιχνίδι. 
Οι γηπεδούχοι αν και ισοφάρισαν στο 56', ήρθε μετά από δύο λεπτά ο Φώτης Γκουντρουμπής από μεριάς Πιερικού να τους ''επαναφέρει στην πραγματικότητα''... πραγματοποιώντας το τελικό 1-2 μπροστά σε περίπου 50 φιλάθλους των μελανόλευκων που ταξίδεψαν από τη Κατερίνη.
Φωτογραφία του χρήστη PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI.
Η αρχική ενδεκάδα του Πιερικού: (Νίκος Θεοδοσιάδης) Παπατολίκας, Κανταρτζής, Τουλκερίδης, Τουλίκας(Λαμπίρης), Καραγκούνης, Ουατταρά, Κραγιόπουλος, Κτιστόπουλος(λ.τ Σαμανίδης), Κωστίκος, Παπαδόπουλος(Παραφέστας), Γκουντρουμπής(Κατσιαμήτας).

*Μετά από αυτή τη νίκη ο Πιερικός σκαρφαλώνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου με 10β.
*Επόμενος αγώνας για τον Πιερικό την Κυριακή 5/11 στη Κατερίνη απέναντι στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας.

2 σχόλια:

  1. Γιατι δεν γραφετε για επεισοδια με τους αγγουανους που πεταγαν μπουκαλια στον προπονητη μας και για τους 2 3 που μπεικαν στα αποδιτηρια για τον προπονητη τους πους μας εβρειζε; για την ανοιπαρκτοι αστυνομια στον λαγκαδα; υπαρχαβ μικρα παιδια 9 10 χρονον...μπραβο Πιερικαρα. Τελης Σαλασιδης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παληκάρια μας για την δεύτερη νίκη εκτός έδρας. ΠΙΕΡΙΚΟΣ είσαι και για τον όμιλο σου στη Γ εθνική , φαντάζεις στους αντιπάλους σου ώς ΡΕΑΛ , όλοι όσοι θα σε αντιμετωπίζουν θα παίζουν πάνω από τα όρια τους γιατί είσαι ΠΙΕΡΙΚΟΣ και είναι υποδιαίστερες ομάδες σε ιστορία , κόσμο , παίκτες , συμμετοχές και θα θέλουν να σε κερδίσουν με κάθε μέσο. Στηρίζουμε την προσπάθεια , συνεχίζουμε . only Pierikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!