Τραγικές εικόνες στα βοηθητικά του Α'ΔΑΚ! (photo)

Μια εικόνα που μας γυρνάει 50 χρόνια πίσω συνάντησαν απόψε τα στελέχη και το ποδοσφαιρικό τιμ του ΣΦΚ Πιερικού πηγαίνοντας στα βοηθητικά του Α'ΔΑΚ για τις καθιερωμένες προπονήσεις των τμημάτων του συλλόγου.

 Τα βοηθητικά γήπεδα οπού όλα αυτά τα χρόνια ο Πιερικός στεγάζεται και προπονεί όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα του μέσα σε μια ημέρα καταστράφηκαν και κατέστησαν πλήρως ακατάλληλα καθώς υπάλληλος του Δήμου Κατερίνης έριξε χαλίκι στο μεγαλύτερο μέρος των γηπέδων. Για την απόφαση αυτή δεν είχαν ενημερωθεί οι διοικούντες του συλλόγου πριν την ενέργεια από μεριάς δήμου.
Έτσι η ομάδα του Πιερικού καθώς και τα τμήματα υποδομής όπως είναι φυσιολογικό λόγω κινδύνου τραυματισμών θα μείνουν εκτός γηπέδων. Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στην μεγάλη ομάδα του συλλόγου οπού θα αναγκαστεί να παραμείνει εντός Α'ΔΑΚ για όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας.. κάτι που θα επιβαρύνει κατά πολύ τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Προσπάθειες θα γίνουν ώστε να υπάρξει συνεννόηση για κάποιες προπονήσεις σε κάποιο από τα γήπεδα της ένωσης. 
Η διοίκηση του συλλόγου περιμένει εξηγήσεις από τους αρμόδιους του Δήμου για το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς και για το τι σκοπεύει να κάνει στα βοηθητικά (να θυμίσουμε ότι εδώ και καιρό έχουν μείνει στη μέση κάποια έργα για το φωτισμό των προπονητικών γηπέδων με βάση.. το ξύλο.

6 σχόλια:

  1. Πολύ καλό ρεπορτάζ.Μπράβο στο PNEWS για την ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας πει ο δήμαρχος που είναι ο υπεύθυνος αυτής της κατάστασης τη θα γίνουν η μεγάλη ομάδα του Πιερικού από κυριος τα μικρά παιδάκια της Ακαδημίας που κινδυνεύουν να χτυπήσουν για πες κύριε δήμαρχε
    Δ Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντρέπομαι να γίνονται τέτοια πράγματα στον 21 αιώνα με αυτά που βλέπουμε δήμαρχε θες να μας πας χρονια πίσω θα έπρεπε να ντρέπεσαι αλλά καλύτερα να δεις πριν καμιά 8 χρόνια στην ΕΡΤ ο Αμοιρίδης είπε στον αέρα της εκπομπής ότι έχασε την δημαρχεία από τον πιερικό μάλλον ήρθε και η σειρά σου τώρα
    Κ Λαφατζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη η είδηση είναι από την διοίκηση η δημοσιογράφικο ρεπορταζ του pierikosnews
    Γ Γκανατζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορείς να μας πεις pnews ποια εινα τα γήπεδα της ένωσης? Από όσα γνωρίζω τα γήπεδα ανήκουν στον δήμο άρα πάλι τον χιονΊδη θα παρακαλάμε για άμεση λύση! !!! Καμιά μετα γραφή θα κάνουμε γιατί οι καρπα ζεις στη διοίκηση δεν αργούν. ....εννοείται καρπαζιες βαθμολογικά. .παπαγιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!