Απαγόρευσαν τους οπαδούς του Πιερικού να μπούνε στη ΘΥΡΑ 5!

Ένταση και πρωτόγνωρα σκηνικά αντιμετώπισαν οι φίλαθλοι του Πιερικού της Θύρας 5, όταν απαγορεύτηκε η είσοδος περίπου 50 οπαδών ΣΟΠ και Μελανόλευκων στην ιστορική θύρα. Η αστυνομία της Κατερίνης τους απαγόρευσε την είσοδο και μάλιστα απειλήθηκαν με προσαγωγές(!). 
 Μετά από ψιλό-εντάσεις και διαμαρτυρίες άνοιξε η είσοδος της θύρας 5, με την διαταγή να μην σηκωθούν πανό των γηπεδούχων οπαδών, και να μην φωνάζουν συνθήματα εναντίον της φιλοξενούμενης ομάδας και τους εξαγριώσουν(!). Μετά απο συνενόηση και αρκετή ταλαιπωρία τελικά ηρέμησαν τα πνεύματα και οι οπαδοί μπήκαν κανονικά στο χώρο τους.
Ωστόσο όλες αυτές οι καταστάσεις που πραγματικά θα συζητηθούν και θα ελεγχθούν περαιτέρω με την διοίκηση του Πιερικού να πρέπει οπωσδήποτε να πάρει άμεσα θέση για το σοβαρό αυτό συμβάν ώστε να μην επαναληφθεί.

4 σχόλια:

  1. Άκου δικαιολογία που βρήκε η αστυνομία. Η συγκεκριμένη κερκίδα δεν έχει άδεια και υπάεχει κίνδυνος να πέσει αν πάνε δυο οπαδοί να κρεμάσουν ένα πανό. Φαίνεται πως είναι τόσο ετοιμόροπη που δεν αντέχει το βάρος ενός υφάσματος. Το ότι από εξω και κάτω από την συφκεκριμένη κερκίδα περνούν καθημερινά εκατοντάδες μαθητές του παρακείμενου Λυκείου δεν υπάρχει κίνδυνος, ο οποίος εμφανίζεται μόνο τις Κυριακές που παίζει ο Πιερικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι θέλει κάνει ο καθένας. Ότι μαλακία του έρθει την εφαρμόζει. Ανύπαρκτη ομάδα, ανύπαρκτη διοίκηση. Θα ήθελα να ήξερα δεν ντρέπονται για όλα αυτά; Οι ποντιοι θες/νίκης χθες μαζέψανε 12 παίκτες και χθες ήρθανε και κερδίσανε τον πιερικό που έχει κάνει προετοιμασία από τον Ιούλιο. Ο πιερικός θα μένει πάντα μικρός, όσο τέτοιοι διοικούν την ομάδα. Και πέρυσι σας πείραζε ο Σαραιλίδης, γιατί; Επειδή δεν έκανε παρουσίαση φανέλας ή μήπως θεωρείτε ότι κάνετε καλύτεροι πορεία;

    Ας μας πει κάποιος το βάθρο για τους οργανωμένους στη θύρα 6 τι έγινε; Ποιος το έβγαλε και γιατί; Πληρωμένο ήταν;

    Παπαβασιλείου Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς γιατί δεν υπάρχουν οργανωμένοι εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον.

      Διαγραφή
  3. Δημήτρη μη συγκρίνεις τα περσινά χάλια με τα φετινά. Ο Σαραηλιδης θα μείνει στην ιστορία ως ο χειρότερος πρόεδρος του Πιερικού.
    Ο Πιερικός έκανε ενα στραβοπάτημα. Συμβαίνει σε όλες τις ομάδες αυτό γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
    Μιας και μίλησες για διοικήσεις, το λάθος αυτής της διοίκησης (για μένα) είναι οτι έδιωξε τον Ιωαννίδη ο οποίος προσπάθησε να κάνει έναν κορμό με σύστημα 5:3:2 και να στρώσει την ομάδα. Μετά ήρθε ο Θεοδοσιαδης και τα άλλαξε όλα. Ο δε Κοκαβίδης μόνο φωτογραφίσεις έκανε, μια με τον ασφαλίτη τον Τζήμα, μια με την αντιπεριφερειάρχη Μαυρίδου, μια με τον πρόεδρο του Γ/Σ Μυστρίδη κλπ. (μόνο με τον Χιονίδη δεν φωτογραφήθηκε για τους γνωστούς λόγους)
    Αν συνεχίσει έτσι ο Πιερικος και στα επόμενα και φτάσει να αγωνίζεται μόνο για την παραμονή στην κατηγορία, σημαίνει ότι και αυτός ο πρόεδρος είναι πρόεδρος λεζάντας.

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!