Τερζής: «Μακάρι να κερδίζει ο Πιερικός, και ας μη σκοράρω ξανά!»

Ο "κάπτεν" του Πιερικού Γιώργος Τερζής αποφεύγει λέξεις 

όπως... τίτλος και σωτηρία, οριοθετώντας τις φετινές στοχεύσεις 

για ένα γενικό νεανικό ρόστερ, αλλά σε μια ιστορική ομάδα


Ο σκόρερ του Πιερικού στην πρόσφατη ισοπαλία με τον Μακεδονικό (1-1) ήταν ο 33χρονος γηγενής στόπερ, Γιώργος Τερζής, που φορά το περιβραχιόνιο του «κάπτεν» στη δεύτερη θητεία του στους «μελανόλευκους» και μιλά στην «ΑRENA PRESS» για τη φετινή σεζόν.
Φωτογραφία του Terzinio Giorgos.
Ο Τερζής, που προωθείται και βοηθά και στο σκοράρισμα, έχει θητεία σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Φωκικό, Πύδνα Κίτρους, Διαγόρα Σεβαστής (πέρυσι), Εθνικό, Πεύκη, Παύλο Μελά, Ατρόμητο Πειραιά, Φωστήρα και Τριγλία Ραφήνας, ενώ είναι από τους λίγους έμπειρους του ρόστερ. Ο αρχηγός του Πιερικού τονίζει: «Είμαι ευχαριστημένος από το ξεκίνημά μας, με αυτές τις εμφανίσεις και τους 4 πόντους, αφού είμαστε νέα αλλά και νεανική ομάδα, με εξαίρεση 5-6 έμπειρους. Αρχίσαμε θετικά, με διπλό με την Καρδία, ενώ ο Μακεδονικός είναι έμπειρος αντίπαλος, με υψηλό μπάτζετ και στόχους. Είχαμε από ένα ημίχρονο, είναι δίκαιη η ισοπαλία, αλλά αν μας δινόταν ένα πέναλτι ίσως κερδίζαμε. Μας περιμένει το πιο δύσκολο ματς ως τώρα, στη Νάουσα, που δεν έχει πόντο, δίνει το πρώτο εντός της και «καίγεται» για βαθμούς ανάκαμψης. Δύσκολο παιχνίδι και για τους δυο».


«ΕΡΓΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ»
Για να συνεχίσει ο έμπειρος στόπερ: «Ατού του Πιερικού είναι η καλή «χημεία» στα αποδυτήρια, έργο του Νίκου Θεοδοσιάδη. Βοηθά πολύ, μας εμψυχώνει και μας «δένει» σαν οικογένεια. Αληθινός στόχος μας είναι η καλή πορεία και έχουμε τα φόντα για εδραίωση στις πρώτες θέσεις. Δε μιλώ ούτε για άνοδο, ούτε για σωτηρία. Διαθέτουμε από τις πιο «βαριές» φανέλες στον όμιλο, είμαστε από τους λίγους που παίξαμε Α΄ Εθνική. Δεν βλέπω ξεκάθαρο φαβορί, αρκετές ομάδες δείχνουν ισάξιες, ενώ είναι και νωρίς. Καλώ τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο και να μας «σπρώχνει» σε επιτυχίες, για να φέρουμε τον Πιερικό σε μεγαλύτερες κατηγορίες το ταχύτερο δυνατό. Όσο για τα γκολ μου, σκοράρω όσο μπορώ στις στημένες φάσεις, γιατί προωθούμαι. Μετρά φυσικά η εκτέλεση, η μπαλιά, η ασίστ. Μακάρι να κερδίζει τα ματς ο Πιερικός και ας μη σκοράρω ξανά!».
Φωτογραφία του Terzinio Giorgos.
Στα αγωνιστικά, οι Κατερινιώτες θα ταξιδέψουν στη Νάουσα με νέα πρόσωπα τους Καραγκούνη, Κατσιαμήτα, Τουλκερίδη και χωρίς απουσίες, ενώ ίσως κάνει πρεμιέρα ο Ουαταρά. Μεταγραφικά, δεν υπήρξε εξέλιξη, αλλά ίσως γίνουν μια-δυο προσθήκες, κυρίως νεαρών από το τοπικό.

ArenaPress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!