Με το δεξί ο Πιερικός 1-2 τη Καρδία!


Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 1-2 ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑ

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 1-2 ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑ
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και πραγματοποίησε την ολική ανατροπή μέσα στην Νέα Ραιδεστό με αντίπαλο τον Α.Ο.ΚΑΡΔΙΑ 1-2, (1-0 το ημίχρονο).

Οι «μελανόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι έχοντας ευκαιρίες αλλά η ομάδα της ΚΑΡΔΙΑΣ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Μανιό στο 36΄. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κατερινιώτες μπήκαν αποφασισμένοι για όλα πιέζοντας και στο 47΄ με γκολ του Παπαδόπουλου ισοφάρισαν σε 1-1. Στο 75΄ ο Γκουντρουμπής σε ένα όμορφο γκολ σε εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για τους μελανόλευκους. 

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ικανοποίησε πλήρως τους αρκετούς φιλάθλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι μελανόλευκοι παρουσίασαν μια συγκροτημένη ομάδα συμπαγής στην άμυνα και έχοντας αυτοπεποίθηση και ζήλο για το ποθούμενο αποτέλεσμα. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τον Α.Ο.ΚΑΡΔΙΑ για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή και στους φιλάθλους μας. 

Επίσης ευχαριστεί τους φιλάθλους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που υποστήριξαν θερμά και συνεχώς τους ποδοσφαιριστές μας. Η ομάδα της Κατερίνης έδειξε καλά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο υποσχόμενοι πολλά για το μέλλον της. 

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: (προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης), Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Τουλκερίδης(28΄ Παπαδόπουλος), Κανταρτζής, Τερζής, Κυριλλίδης(46΄Γκουντρουμπής), Κοκονόζι(72΄Παραφέστας), Καρτσαμπάς(65΄Κωστίκος), Κραγιόπουλος, Κτιστόπουλος, Σαμανίδης. Μετείχαν επίσης στην 18άδα οι: Τουλίκας, Λαμπίρης, Τοπουζλής.




3 σχόλια:

  1. ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ μπραβο στα παληκαρια μας , στηριξτε τη προσπαθεια . Only Pierikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς την στηρίζουμε πάντα.

      Εκείνοι εδώ μέσα που έχουν το μυαλό τους μικρό και την γλώσσα τους μεγάλη ας μας κάνουνε τη χάρη.

      http://oi66.tinypic.com/33mxw06.jpg : Τουμπεκί λοιπόν!

      Διαγραφή
  2. Αξιότιμε κύριε το στηρίξτε τη προσπάθεια απευθυνεται στους χιλιάδες οπαδούς φίλους της ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ μας , που εδω και πολλά χρόνια απέχουν συνειδητά ή μη .Σε καμία των περιπτώσεων δεν απευθυνεται στο pierikos news. Γίνεται μία προσπάθέία και πρέπει να στηριχθεί. Only Pierikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!