πιερικός στο 1ο , ΠΙΕΡΙΚΟΣ στο 2ο ημίχρονο και.. ανατροπή!

Την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα (και πρώτη στην έδρα του) πέτυχε απόψε ο διπρόσωπος Πιερικός απέναντι στον Καμπανιακό με ανατροπή και σκορ 2-1 (0-1 ημίχρονο). 
Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη εμφανίστηκε με πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα, όμως σε πρώτη φάση έδειξε ότι η ομάδα χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να βρεθεί στο γήπεδο, καθώς σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι είχε μείνει ακόμη στη Νάουσα..

Οι μελανόλευκοι αν και πλησίασαν πολλές φορές στο 1ο ημίχρονο την εστία του Καμπανιακού δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μια αξιοπρεπής τελική προσπάθεια, ενώ τα λάθη και οι λανθασμένες μεταβιβάσεις ήταν το κύριο στοιχείο του κλασικού πιερικού του πρώτου 45λεπτου.
Το 0-1 ήρθε σε ανύποπτη φάση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που δέχτηκε το πρώτο γκολ στη Νάουσα, λάθος ενέργεια και έξοδος του τερματοφύλακα σε λάθος συνεργασία με την άμυνα και τσίμπημα της μπάλας από τον Μπάλιο.
Στο 2ο ημίχρονο (και κυρίως μετά το 60') εμφανίστηκε στο γήπεδο ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ..
με μια εικόνα εντελώς αλλαγμένη με πολλές σωστές συνεργασίες, γρήγορα τρεξίματα και.. τελειώματα. Σε ένα από αυτά, ο Γκουντρουμπής στο 65' ισοφαρίζει για τον Πιερικό με κεφαλιά, ενώ λίγο αργότερα  στο 70' με τον ίδιο τρόπο ο τραυματισμένος για παραπάνω από 40 λεπτά Γιάννης Κανταρτζής, που ενώ πονούσε στον δεξί του ώμο, έπαιξε με πίσμα και μάλιστα κατάφερε να ανατρέψει το ματς, γίνοντας ο ήρωας του αγώνα! 

*Toν αγώνα παρακολούθησα περίπου 500 φίλαθλοι της ομάδας. Ενώ παρών στο γήπεδο ήταν δύο περσινοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ο Ραφαήλ Σοιλεμέζογλου και ο Βαγγέλης Λαζόπουλος (και οι δύο τους αγωνίζονται στη Football League με την ομάδα της Βέροιας). 
*Περίεργη ένταση υπήρξε στο πάγκο του Πιερικού στην αλλαγή του Αλέξανδρου Κατσιαμήτα με τον ίδιο να δείχνει εντελώς δυσαρεστημένος και νευριασμένος, όμως η εικόνα αυτή άλλαξε με τα δύο τέρματα της ομάδας.
*Στα δυσάρεστα του αγώνα το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ball-boy γύρω-γύρω από τον αγωνιστικό χώρο (ούτε καν πίσω από τα τέρματα) με σκοπό να γίνονται πολλές καθυστερήσεις και να παγώνει ο χρόνος με τα γνωστά κυνηγήματα της μπάλας, ενώ η συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να στοιχίσει και στην ομάδα κάποια στιγμή.. πράγμα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)
Βοηθοί: Δεμερτζής, Κεσισογλου (Πέλλας)


To PNEWS εύχεται στους τραυματίες του αγώνα Χρήστο Λαζαρίδη και Γιάννη Κανταρτζή, σας ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή πίσω στις αγωνιστικές σας υποχρεώσεις.
Σιδερένιοι !

Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης (13’ λ.τ. Καραγκούνης), Τουλίκας, Κανταρτζής, Τουλκερίδης, Καρτσαμπάς (56’ Κραγιόπουλος), Κατσιαμήτας (62’ Κωστίκος), Κτιστόπουλος (88’ Τερζής), Γκουντρουμπής, Παπαδόπουλος, Σαμανίδης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Ζήφκας): Μπόικος, Χουζούρης, Αλμπάνης, Πανούσης, Ρακαβίνας, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης, Κυπρακίδης (64’ Βλαχόπουλος), Παπάζης (70’ Μπιτσικόπουλος), Μπάλιος, Χριστοδουλίδης.

Επόμενη 5η αγωνιστική
Πιερικός-ΑΕΠ Ηρακλής |Κυριακή 22 Οκτωβρίου ώρα 16:00 Γήπεδο Πιερικού|

Συνέντευξη τύπου 

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του αγώνα από το PNEWS:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!