H Συνέντευξη τύπου του Νίκου Θεοδοσιάδη (video)

Την πρώτη του συνέντευξη στα ΜΜΕ της Πιερίας έδωσε ο προπονητής του Πιερικού, Νίκος Θεοδοσιάδης, το απόγευμα της Πέμπτης, στα γραφεία του συλλόγου, "εγκαινιάζοντας" το "ραντεβού" με τους δημοσιογράφους, το οποίο ορίστηκε για κάθε Πέμπτη. Ο τεχνικός του Πιερικού μίλησε για την εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟ Καρδίας στην 1η αγωνιστική, για το επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό ενώ αναφέρθηκε ακόμη στις μεταγραφές, στις αλλαγές που θέλει να κάνει και στη φιλοσοφία που θέλει να "περάσει" στην ομάδα αλλά και στους λόγους που τον έφεραν ξανά στον πάγκο του Πιερικού. Δείτε σε βίντεο το μεγαλύτερο μέρος των όσων δήλωσε ο Νίκος Θεοδοσιάδης. Είπε ακόμη Όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Νίκος Θεοδοσιάδης ανέφερε στην πρόθεση της ομάδας να ενισχυθεί με δυο έμπειρους ποδοσφαιριστές, έναν στο ανασταλτικό (σε πρώτο πλάνο ο Ουαταρά) κι έναν στο επιθετικό κομμάτι, με παράλληλη προσθήκη κάποιων ακόμη νεαρών. Οι όποιες προσθήκες, πάντως, δε θα διαφοροποιήσουν το στόχο της ομάδας, ο οποίος είναι η δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου με έμφαση στο ντόπιο στοιχείο που θα προσελκύσει τον κόσμο στο γήπεδο.
Ο Κατερινιώτης τεχνικός αναφέρθηκε και στις αλλαγές στην τακτική προσέγγιση, σε σχέση με τα πλάνα του προκατόχου του, Τάσου Ιωαννίδη, τον οποίο δεν παρέλειψε να επαινέσει για την πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. "Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένα όσον αφορά στη φυσική κατάσταση, έχουν πάρα πολύ καλά τρεξίματα. Από εδώ και πέρα το θέμα μας είναι το τακτικό κομμάτι. Όταν αλλάζει σύστημα ένας προπονητής είναι δύσκολο να το "περάσουν" γρήγορα οι παίκτες. Δουλεύω πολύ στην τακτική, αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Σιγά σιγά τα παιδιά το αφομοιώνουν. Έχουμε ακόμη ελλείψεις, θα χρειαστούμε δουλειά και το σίγουρο είναι ότι ο χρόνος δουλεύει για εμάς. Τα παιδιά ακούν και δουλεύουν σκληρά, κάτι το οποίο μου δίνει θάρρος για τη συνέχεια. Και στο παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίας έδειξαν ότι εντάσσουν τα στοιχεία που ζητώ και το έχουν επιτύχει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο Τάσος Ιωαννίδης έκανε πολύ καλή δουλειά στη φυσική κατάσταση, εγώ θα βοηθήσω στο τακτικό κομμάτι. Στο ματς με την Καρδία ρισκάραμε μετά το 1-0. Ήταν πολύ θετική η βοήθεια που πήραμε από τις αλλαγές. Και ο Σίμος Παπαδόπουλος που είναι πολύ καλός και έμπειρος παίκτης και είμαστε άτυχοι που δεν τον έχουμε απόλυτα κοντά μας, λόγω της στρατιωτικής του θητείας, και οι Γκουντρουμπής, Κωστίκος και Παραφέστας, όλοι τους βοήθησαν για να έλθει η ανατροπή". Τέλος, το γεγονός ότι η διοίκηση του Πιερικού έδειξε πως τον θέλει πάρα πολύ στην ομάδα, ήταν ο λόγος που τον έπεισε να επιστρέψει στον πάγκο του συλλόγου. "Μέτρησε το ότι μου έδειξαν ότι με θέλουν πάρα πολύ, δεν το περίμενα ούτε εγώ ο ίδιος. Στις αρχές του καλοκαιριού συζητήσαμε αλλά υπήρχε διάσταση στο οικονομικό. Επανήλθαν όμως και ο κ. Κοκαβίδης μου έδειξε πόσο θέλει να συνεργαστούμε. Από εκεί και πέρα, "μέτρησε" και το ότι είμαι "παιδί" του Πιερικού και είμαι συναισθηματικά "δεμένος" με την ομάδα. Είμαι πάρα πολύ εντυπωσιασμένος από τον κ. Κοκαβίδη, συνεργαζόμαστε καθημερινά πολλές ώρες, βλέπω πολλά πράγματα που με χαροποιούν, βλέπω μια ομάδα οργανωμένη".

katerinisport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!