Πανέτοιμος και αισιόδοξος για..Νάουσα ο Πιερικός! (PHOTO)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η τελευταία προπόνηση τακτικής για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Α'ΔΑΚ. Το μελανόλευκο συγκρότημα δηλώνει μάχιμο και αισιόδοξο για την απόδραση από τη Νάουσα με νίκη.

Αύριο το πρωί θα υπάρξει πρωινό χαλάρωμα και στη συνέχεια θα βγει η αποστολή που θα ταξιδέψει τη Κυριακή στη Νάουσα Ημαθίας, ενώ αύριο στις 19:00 είναι προγραμματισμένη και η παρουσίαση του νέου Πιερικού στην Εκάβη.


Για τον αγώνα με τη Νάουσα ο Κατερινιώτης τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Τουλκερίδη, Α.Καρτσαμπά και Ουαταρά. Ο πρώτος είναι τραυματίας, ο δεύτερος στρατεύσιμος και σχετικά με τον Ουαταρά (αν και προπονείτε κανονικά με την ομάδα) υπάρχει ένα θέμα με το δελτίο του, αλλά σύντομα αναμένεται να ξεκαθαριστεί και έτσι ο Γάλλος να είναι στη διάθεση του Θεοδοσιάδη από το μεθεπόμενο αγώνα κόντρα στον Καμπανιακό.

Ο αγώνας της Νάουσας είναι ευκαιρία για μια Κυριακάτικη εξόρμηση, και έτσι αρκετοί φίλοι του Πιερικού αναμένεται να ταξιδέψουν στην κοντινή Ημαθία για να βοηθήσουν με τη παρουσία τους τους μελανόλευκους στη προσπάθεια τους για το δεύτερο συνεχόμενο διπλό.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του PNEWS από τη σημερινή προπόνηση:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!