Άξιος της μοίρας του..

Ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε απόψε τον Πιερικό που ενώ είχε την ευκαιρία στο 1ο ημίχρονο να προηγηθεί στο σκορ και όλα να είχαν μια εντελώς διαφορετική τροπή, του γύρισε μπούμερανγκ και έτσι ηττήθηκε από την μέτρια Αλεξάνδρεια με σκορ 0-1.
Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη αν και μπήκε με όρεξη και διάθεση στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δοθήκαν με κορυφαία αυτή του Σίμου Παπαδόπουλου στο 41' καθώς όταν ο Γκουντρουμπής έβγαλε συρτή σέντρα στον Κατερινιώτη αυτός στο ύψος της γραμμής του τέρματος δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα... Έτσι μόλις 5 λεπτά αργότερα στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πλασέ του Μυλωνά έπειτα από συρτή σέντρα του Σκλιοπίδη από τα δεξιά.

Το 2ο ημίχρονο ήταν ότι χειρότερο βάση θεάματος είχαν να δώσουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς ευκαιρίες με πολλά λάθη από τον ανήμπορο Πιερικό που δεν μπορούσε να περάσει ούτε καν το κέντρο, ένα κέντρο που ουσιαστικά έλεγχε μόνος του ο Ουατταρά, ο οποίος ξέμεινε και αυτός από δυνάμεις. 

Ο Κατερινιώτης τεχνικός εμφανής προβληματισμένος έχει αρκετή δουλειά μπροστά του (να περάσει την φιλοσοφία του και τον τρόπο παιχνιδιού που ο ίδιος θέλει να αγωνίζεται η ομάδα) από αύριο κιόλας καθώς υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική τη Τετάρτη στην Έδεσσα.

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Τουλκερίδης (85΄Παραφέστας), Τουλίκας (60΄Κυριλίδης), Κανταρτζής, Ουατταρά, Καραγκούνης, Κατσιαμήτας, Κτιστόπουλος, Γκουντρουμπής, Παπαδόπουλος (72΄Κοκονόζι), Σαμανίδης (75΄Λαμπίρης).

Φίλιππος Αλεξάνδρειας (Νίκος Αναστασόπουλος): Καρακούτσης, Κόλα, Αργυρίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Αβραμόπουλος, Σκλιοπίδης (90+ Πέικος), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Σκοπελίτης (85΄Καρατζάογλου), Μυλωνάς (70΄ Ραχήμ).

9 σχόλια:

  1. Αυτή η εμφάνιση μόνο προβλημάτισμο φέρνει, παίχτες που πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι για τον πιερικο αλλά ούτε και για γ εθνικη γενικά αλλά και διοίκηση που δεν έχει δυνατότητες για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ,όλα αυτά καθιστούν τον πιερικο από τις πρώτες ομάδες που θα πέσουν. ....παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς να προκόψει η ομάδα όταν σε ένα 2μηνο αλλάζει τρεις προπονητές;
      Πώς να υπάρξει ομοιογένεια; Πώς να δέσουν μεταξύ τους οι παίκτες; Πώς να αξιολογήσει ο προπονητής τους παίκτες αν αλλάζει ο ίδιος τρεις την ώρα;
      Κάποιοι θα χρεώσουν την ήττα στον Καμπερίδη, ο οποίος μόλις ανέλαβε και δεν πρόλαβε καν να κοουτσάρει και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Στο ίδιο έργο θεατές κάθε χρόνο. Έχει πολλή δουλειά να κάνει ο Καμπερίδης, όχι για να πετύχει άνοδο, πάει αυτό, αλλά για παραμονή στην κατηγορία πια!
      Μετά απορούμε γιατί δεν πατάει ο κόσμος στο γήπεδο.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  2. Απόλυτη Ξεφτίλα! Χριστοφοριδης Τιμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιους αναφέρεσαι; Στην Διοίκηση ή στο ρόστερ;

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  3. Λίαν εύστοχος ο τίτλος του παρόντος! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αντιπαλος επεβαλε το ρυθμο του ειχε ευκαιριες και δικαια μας κερδισε. Η ομάδα εντος εδρας κατι παθαινει , εκτος παμε καλυτερα . Εχουμε τεραστια περιθωρια βελτιωσης , ο δρομος ειναι μακρυς , συνεχιζουμε. Επόμενος αγώνας στην Έδεσσα .only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μας κέρδισε μια ομάδα με πολλά προβλήματα που στήθηκε απ το μηδέν.Δηλαδή τι στόχους να έχουμε τώρα εμείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο στόχος ήταν να φάμε τον σαραηλίδη, ποσο μυαλό θέλει;

    Βασιλειάδης Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σαραηλίδης "φαγωθηκε μονος του".
      Εκανε το κοματι του και την λεζαντα του για 10 μήνες και αυτό ήταν όλο.
      Όσο ήταν στον Πιερικο όλο στον πεζόδρομο ήταν και εκοβε βολτες. Μετα τον Πιερικο , άφαντος.

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!