Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Αποχωρώ χωρίς να ισχύουν αυτά που ακούγονται!

Την παραίτηση του από το τεχνικό τιμ του Πιερικού θέλησε να κάνει γνωστή μέσα από το PNEWS ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που διετέλεσε βοηθός προπονητή των Ιωαννίδη και Θεοδοσιάδη.. αλλά όχι του Γιώργου Καμπερίδη. Ο ίδιος θέλησε να διαψεύσει παράλληλα κάποιες φήμες που κυκλοφορούν που το θέλουν να μάλωσε.. και να ήρθε στα χέρια με τον Κατερινιώτη τεχνικό!
Αναλυτικά τα όσα δηλώνει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης στο PierikosNews:

«Χθες δήλωσα την παραίτηση μου στον έφορο της ομάδας κ.Ιωακειμίδη. Όσα ακούγονται ότι έχω μαλώσει ή έχω έρθει στα χέρια με τον κ.Γιώργο Καμπερίδη δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. Ο λόγος που φεύγω είναι το γεγονός ότι ο κ.Καμπερίδης εστιάζει κυρίως στην θεωρία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου και δουλεύει πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι.. (χωρίς να σημαίνει αυτό ότι είναι το σωστό).. και το γεγονός ότι παράλληλα δουλεύω και προπονώ τις ακαδημίες του Βατανιακού με κάνει να μην μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου. Επίσης η διοίκηση του Πιερικού έδειξε ότι δεν εμπιστεύεται το πρόσωπο μου, καθώς όπως όλοι αναρωτιούνται (φίλαθλοι ακόμα και ποδοσφαιριστές) δεν με εμπιστεύθηκαν να διαχειριστώ την ομάδα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στο παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια.
Εύχομαι στον Πιερικό καλή συνέχεια και επιτυχίες των στόχων του...»


Πλέον το τεχνικό τιμ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ μένει χωρίς βοηθό προπονητή, και έτσι η διοίκηση της ομάδας καλείτε σε συνεργασία με τον προπονητή να βρούνε τον αντικαταστάτη του Κωνσταντινίδη.

8 σχόλια:

  1. τελικά , όπως σχολιάζουν κι άλλοι φίλοι της ομάδας, το πρόβλημα είναι βαθύ,σημαντικό και απλά κουκουλώνεται.Αυτές είναι βαριές κουβέντες που κανείς δεν βγαίνει να διαψευσει ενδεχομένως.Τελικά ,η βάρκα οτι κάτσει ...είμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως ο,τι κατσει είμαστε. Δεν υπαρχουν φραγκα, δεν υπαρχει πλανο.
      Ας αρκεστουμε φετος στην παραμονή.

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή
  2. Και αυτοί που πέρσι χλεύαζαν τον συγκεκριμένο προπονητή(μετά την ελεεινά ανήθικη συμπεριφορά του στο τελευταίο του παιχνίδι με τον Αχ. Νεοκαισάρειας ) τώρα τον πήραν στην ιστορική ομάδα του Πιερικού για να διορθώσει τί?ποιόν?ποιούς?Για όσους δε γνωρίζουν ας ρωτήσουν τον κ.Γαβρίδη-Παρεπιπτόντως που ήταν τα τελευταία χρόνια ο κος Καμπερίδης,πόσο έκατσε σε κάθε ομάδα και τη ποσοστό νικών είχε?ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς να θελω να υπερασπιστω τον Καμπεριδη, στην ελλαδα είναι σύνηθες φαινόμενο να αλλαζουμε προπονητη μετα απο καθε ήττα, ειδικα οταν τον καλουμε τελευταια στιγμή να σωσει μια ομαδα βαθμολογικά απο την επικίνδυνη ζωνη του υποβιβασμου και δεν τα καταφέρνει. Θυμα τετοιων πρακτικων επεσε και ο Καμπερίδης.

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή
  3. Είναι λυπηρό μία ομάδα να βγάζει προς τα έξω , τέτοιες συμπεριφορές. Η διοίκηση πρέπει να δείξει αποφασιστικότητα και πυγμή .Είσαι ΠΙΕΡΙΚΟΣ και για τον όμιλο σου φαντάζεις μπροστά στους άλλους ως ΡΕΑΛ , δεν επιτρέπονται να δημιουργούνται τέτοια θέματα.Που είναι το βάρος σου ως πρόεδρος και διοικητικό σχήμα να τα λύνεις;only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να γινεις "ρεάλ" του ομίλου χρειάζονται φραγκα!

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  4. Αξιότιμε κύριε , O ΠΙΕΡΙΚΟΣ μπροστα στην Αριδαια τη Καριτσα και το Παλαιοχωρι ειναι ΡΕΑΛ , φαντάζει ως Μπαρτσελόνα Μίλαν κτλ .Το όνομα το γήπεδο η φιλοσοφία του είναι πολύ μπροστά απο τις ομάδες του ομίλου , τις οποίες σεβόμαστε αλλά ΠΙΕΡΙΚΟΣ είσαι only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε κύριε, Ρεάλ δεν είσαι με τίποτα, σε καμια κατηγορία και σε κανεναν ομιλο. Η "φιλοσοφία" δεν δινει αποτελέσματα ούτε άνοδο.
      Ο πιερικος μπροστα στα χωρια φανταζει και αυτος χωριο. (εκει που εφτασε)

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!