Ήττας.. συνέχεια (με πολλά παράπονα)

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και τρίτη στα τέσσερα τελευταία ματς για τον Πιερικό, αυτή τη φορά από τον Εδεσσαϊκό με 1-0 σε αγώνα για την εμβόλιμη 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνική.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σκαθαρούδης στο 42ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τον Ταουσιάνη στο 35’ και τον Γολιδόπουλο στο 76ο λεπτό.

Η ομάδα της Κατερίνης έχει παράπονα από τη διαιτησία και κυρίως από τον β’ βοηθό Χατζηβασιλείου. Όπως υποστηρίζουν οι μελανόλευκοι, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση έπρεπε να ακυρωθεί για οφ-σάιντ, ενώ κρατήθηκαν μόλις δυόμιση λεπτά καθυστερήσεων, τα οποία αναλώθηκαν στο να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή Λαμπίρη, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.



Κατά τα άλλα, ο Πιερικός δεν ήταν καλός σε ένα ακόμη παιχνίδι και, με εξαίρεση την κεφαλιά του Γκουντρουμπή στο 34΄που πέρασε λίγο άουτ, δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη δείχνει ότι είναι επηρεασμένη σε μεγάλο βαθμό από τις τελευταίες εξελίξεις (αλλαγές στο τεχνικό τιμ) με όσα συνέβησα.. και θα χρειαστεί λίγος χρόνος ώστε να επανέλθει.
Με αυτή την ήττα, η ομάδα της Κατερίνης βρέθηκε στην 9η θέση, εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ενώ ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με την Α.Ε. Καρίτσας την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 στο Α’ ΔΑΚ.

Οι συνθέσεις:

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (Ηλίας Σαπάνης): Βόλτσης, Κούμπους, Κιόρτσης, Αβραμίδης, Χαραβιτίδης, Παπαγεωργίου, Γολιδόπουλος, Καράμπελας (90’ Προύντσης), Σκαθαρούδης (60’ Κάρτζιος), Ταουσιάνης (89’ Πούπης), Καρακούτης (86’ Μπυράκης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κοκονόζι (85’ Καρτσαμπάς), Καραγκούνης, Κανταρτζής, Ουαταρά, Κραγιόπουλος (70’ Κυριλλίδης), Κατσιαμήτας (50’ Τουλίκας), Κτιστόπουλος, Γκουντρουμπής, Σαμανίδης, Παπαδόπουλος (75’ Λαμπίρης).

3 σχόλια:

  1. Tα Χριστούγεννα θα πρέπει να έχουμε μεταγραφικές εξελίξεις. Πρέπει να κινηθεί ο Μανώλας αλλά και άλλοι επιχειρηματίες, και από την Κατερίνη αλλά και την ευρύτερη Πιερία.

    Η διοίκηση (προηγούμενες και τωρινή) έχει αδυναμία να συσπειρώσει τον κόσμο, και αυτό γιατί με 100 εισιτήρια που κόβονται στα εντός δεν υπάρχει μέλλον στην Γ’ Εθνική. Ο Πιερικός δεν έχει μπάτζετ και τα έσοδα της σεζόν θα φτάσουν το πολύ-πολύ τις 20.000 ευρώ. Δεν βγαίνουν τα νούμερα, δεν μπορεί έτσι η ομάδα να σταθεί στην κατηγορία. Εάν δεν στηριχτεί η ομάδα και με δεδομένο το ότι φέτος πέφτουν 6 ομάδες από τον όμιλο, υπάρχει ο κίνδυνος να πέσει στο τοπικό. Αν δεν αλλάξει η νοοτροπία του "οι πολλοί να δίνουν λίγα" σε "ο ένας να δίνει πολλά", είναι δεδομένο ότι μέχρι το καλοκαίρι θα υπάρχουν αποχωρήσεις.

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχομε να στροση η ομαδα δυστηχος κυριακη θα ειναι το πρωτο και λογικα το μοναδικο παιχνιδι που θα χασω φετος επειδη θα παω να δω την εθνικη πιστευω χρειαζομαστε μεταγραφες και την στυριξη του κοσμου Τελης Σαλασιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν υπάρχει χρήμα για το ποδόσφαιρο.Η φιλοσοφία πρέπει στήριξη των μικρών γιατι δεν μπορείς να εξαρτιέσε συνέχεια σε τεράστια συμβόλαια μισθοφόρων.Υπάρχει τώρα ενας κορμός νεαρών που θέλουν χρόνο και υπομονή.Άλλαξαν οι εποχες.Σταματίου Βαγγελης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!