Στον Πανιώνιο ο Καρτσαμπάς

Παίκτης του Πανιωνίου είναι απο εχθές βράδυ (Τρίτη 22/1) ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Καρτσαμπάς.
Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και θα αγωνίζεται πλέον στη μεγάλη κατηγορία με την φανέλα μιας απο τις ιστορικότερες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Να θυμίσουμε πως ο Καρτσαμπάς έμεινε για 3 ημέρες στην Αθήνα μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων και προπονήθηκε με τον Πανιώνιο.
Εκεί άφησε άριστες εντυπώσεις στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και το τεχνικό τιμ των ανθρώπων της Νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να καταλήξει σε αίσιο για τον Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή τέλος η όλη διαδικασία και να ανέβει ποδοσφαιρικά ένα μεγάλο σκαλοπάτι της καριέρας του.
Το ποσό το οποίο θα εισπράξει ο Πιερικός απο τη μεταγραφή του Χρήστου Καρτσαμπά στον Πανιώνιο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αλλά σύντομα το Pieriasport θα έχει και αυτή την πληροφορία για τους αναγνώστες του.
Ο παίκτης είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι απο τον Βατανιακό και ο Πιερικός διατηρεί δικαίωμα να εισπράξει ένα σημαντικό ποσό σε περίπτωση μεταπώλησης του σε κάποια άλλη ομάδα απο την ομάδα της Νέας Σμύρνης.





pieriasport

4 σχόλια:

  1. kalu sunexeia pektara mou ajidei na pedei stin A ethniki kai sou efxome na pejei kai stin ethniki elados !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τελευταίος ας κλείσει και την πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να καταφέρει να κλέψει τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mpourdelo o pierikos. taxa pame me neous ki arxidia.

    ksepoulane gia 30xiliarika tsintotes, kartsampades ktl.
    ante kai ton itsio me to kalo paidia, autos mporei na ferei vevaia kai 20xiliarika giati einai kai kontos.
    meta tous dani-dojkic
    etsi kano ki ego ton proedro! poulao o,ti mporo kai me ta psemata parameno. eksallou i sezon teleiose, sothikame, opote ola kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!