Μάκης Σιδηρόπουλος: Ο Πιερικός επενδύει στα νέα παιδιά

Στο Pieriasport.blogspot.com μίλησε ο Μάκης Σιδηρόπουλος.

Για το πλάνο και την "ρότα" του συλλόγου της Πιερίας μας μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Πιερικός Μάκης Σιδηρόπουλος. 
Η "στροφή" στα νέα παιδιά είναι στόχος πλέον για τους Κατερινιώτες που έχουν βάλει στο "στόχαστρο" νεαρούς ποδοσφαιριστές απο την γύρω περιοχή, χωρίς να μένουν όμως εντός των συνόρων του Μακεδονικού Νομού.
 Εκτός των άλλων ζήτησε την ενεργή συμμετοχή του κόσμου που αγαπάει την ομάδα αφού όπως είπε ο ίδιος, η παρουσία των φιλάθλων είναι σημαντική για το σύλλογο.

<<Σύμφωνα με τις δυνατότητες της ομάδας, ο Πιερικός  αυτή την εποχή βρίσκεται σε καλό σημείο. Οι δυνατότητες μας  αυτή τη χρονιά είναι περιορισμένες σε όλα τα επίπεδα, πάντα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Αυτό βέβαια εν γνώση μας. Θεωρώ ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα στελεχώθηκε από έμπειρους παίκτες σε μεγάλο βαθμό, πράγμα που ήταν σε επίπεδο μπάτζετ  πολύ υψηλό για τα σημερινά δεδομένα.
Λόγο  αυτού και της κρίσης γενικότερα που επικρατεί στη χώρα μας (γιατί όπως βλέπετε στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν χρήματα), κάνει και ο Πιερικός τις ανάλογες κινήσεις του ώστε να είναι πάντα μέσα στα περιθώρια και να αξιοποιεί τις υπάρχουσες δυνατότητες του χωρίς να ξεφεύγει σε επιλογές που θα τον βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Όσον αφορά το ρόστερ, κάναμε μια μεταστροφή. Αποκτήσαμε  3-4 έμπειρους παίκτες και με επιλογή νέων παιδιών από την περιοχή, χτίσαμε μια ομάδα. 
Όσο για την κατηγορία που παίζουμε, πιστεύω ότι η Β΄ Εθνική φέτος  είναι πιο ανταγωνιστική και δύσκολη από τα προηγούμενα χρόνια κι αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε από το ότι η τελευταία ομάδα μπορεί να πάρει βαθμούς από την πρώτη, όπως επίσης ότι πολλές ομάδες έχουν στο ρόστερ τους παίκτες Σούπερ Λιγκ. Καμία ομάδα δεν έχει πάρει προβάδισμα, ούτε κάποια έχει υποβιβαστεί από τον πρώτο γύρο.
Για τον κόσμο θα πρέπει να πώ ότι  πρέπει να κάνει υπομονή, να εμπιστευτεί αυτή την προσπάθεια που γίνεται, να είναι καλοπροαίρετος και να σταθεί δίπλα μας. Όχι μόνο στα λόγια αλλά και με την παρουσία του. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμάς. 
Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα τη χαιρόμαστε, μια ομάδα που θα αρέσει και θα την αγαπάμε. Αυτό χρειάζεται χρόνο και υπομονή.
Γνωρίζουμε καλά ότι όχι μόνο στο νομό Πιερίας αλλά και στους γύρω νομούς και κατ΄ επέκταση σε όλη την Ελλάδα, υπάρχουν νέα ταλέντα. Η ρότα και το πλάνο της ομάδας, θέλουμε να αλλάξει και στόχος μας είναι  να στραφούμε προς τα νέα παιδιά. Αυτό είναι το μέλλον και σε αυτό θα επενδύσει ο Πιερικός.>>




www.Pieriasport.blogspot.com

3 σχόλια:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!