Υπογράφει στον Πιερικό ο Νίκος Ιορδανίδης!

Μετά τους Μανίκα, Μπελόσεβιτς, Πολίτη, Αποστολίδη και τους νεαρούς Μπαμίχα καιΠαπανικολάου, η ομάδα της Κατερίνης ολοκληρώνει τον κύκλο της ενίσχυσής της με τον Νίκο Ιορδανίδη, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com. Πρόκειται για 25χρονο κεντρικό αμυντικό, που προορίζεται για να καλύψει το κενό τουΧρήστου Καρτσαμπά και να συνθέσει την τετράδα στα μετόπισθεν με τους Ντόικιτς, Αποστολίδη και Νίκου.

Ο Ιορδανίδης (αδερφός του Γιώργου που συνεχίζει στον Παναιτωλικό) αγωνίστηκε φέτος στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν στη Νάουσα (Δ΄ Εθνική) και απασχόλησε και άλλες ομάδες της Football League (είχε προταθεί σε Φωκικό και Θρασύβουλο), ενώ στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε Αναγέννηση Γιαννιτσών (πέντε χρόνια στη Γ΄ Εθνική ως αρχηγός, με συνολικά 99 παρουσίες και δυο γκολ), Πυργετό Λάρισας (Δ΄ Εθνική πέρυσι το δεύτερο εξάμηνο) και Αετό Σκύδρας (Γ΄ Εθνική πέρυσι το πρώτο εξάμηνο).

Ο Νίκος Ιορδανίδης πιθανότατα θα υπογράψει την Τρίτη το συμβόλαιό του με τον Πιερικό, ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Η συγκεκριμένη περίπτωση προκρίθηκε ανάμεσα σε αρκετές που προτάθηκαν στους μελανόλευκους (όπως οι Ανδρέας Μκρτσιάν της Νίκης Βόλου και Νίκος Τζημογιάννης, που ίσως ερχόταν δανεικός από τη Βέροια). Στα αγωνιστικά, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για το τεχνικό τιμ.

3 σχόλια:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!