ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Φιλικό με ΠΑΟΚ στην Κατερίνη. Απέκτησε Μπασμπανά

Φιλικό με τον ΠΑΟΚ στην Κατερίνη θα κάνει ο Πιερικός την Παρασκευή 2 Αυγούστου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ταξιδέψει με όλα της τα αστέρια στην πρωτεύουσα της Πιερίας και αυτό σίγουρα θα αποτελέσει ένα καλό κριτήριο για να γεμίσει το στάδιο της Κατερίνης.
Απο την άλλη ο τοπικός Πιερικός σίγουρα θα δείξει κάποια δείγματα γραφής του συνόλου με το οποίο θα παρουσιαστεί τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά τη Β΄Εθνική, σίγουρα όμως δε θα είναι έτοιμος για να δώσει την εικόνα που θα θέλουν οι φίλαθλοι της Πιερίας αφού δε θα έχει καν ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Έτσι πλέον τα δεδομένα ανατρέπονται για την ημερομηνία της αναχώρησης στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας με τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας να αναχωρεί αμέσως μετά το φιλικό με τον δικέφαλο του Βορρά.
Η πληροφορία είναι προς το παρόν ανεπίσημη και θα επισημοποιηθεί όταν "κλειδώσει" 100% και ανακοινωθεί απο το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Πιερικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!