Κλείνει ο Στεφανίδης, ακολουθούν ανανεώσεις-αποδεσμεύσεις

Οι προσθήκες νέων μελών στο νέο Δ/Σ της ΠΑΕ λειτούργησαν θεαματικά για τη συσπείρωση του φιλάθλου κόσμου της Πιερίας και οι διοικούντες αντιλαμβανόμενοι τις προσδοκίες του κόσμου θα επιδιώξουν να κάνουν τις καλύτερες κινήσεις, ώστε ο Πιερικός να παρουσιάσει πανίσχυρος στο νέο πρωτάθλημα.
 Έτσι μετά την απόκτηση του 23χρονου Λόρενς Κέρι (που θα ανακοινωθεί σύντομα) αναμένεται να γίνουν ουσιαστικές κινήσεις σε όλες τις γραμμές για την ενίσχυση της ομάδας. Λογικά αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε ανανεώσεις τύπου (Καθάριου-Ελευθεριάδης η Ντόικιτς), ενώ τις προσεχείς ήμερες θα γίνουν κάποιες αποδεσμεύσεις για να μειωθεί ο αριθμός του ρόστερ, έτσι πιθανότατα θα δοθούν κάποιοι παίκτες δανεικοί η θα μείνουν ελεύθεροι. Ο Πιερικός αναμένεται να ενισχυθεί με παίκτες γνώστες της κατηγόριας. Έτσι στα ''μελανόλευκα'' αναμένεται να ντυθεί ο πρώην φορ του Πανσερραικού και της Αναγέννησης Γιαννιτσών ο 28χρονος επιθετικός, Γιάννης Στεφανίδης, όποιος είναι στα πλάνα του Γιώργου Φοιρού, καθώς συνεργάστηκαν μαζί στα Γιαννιτσά όπως και με τον έμπειρο Γιάννη Σερέτη. Επίσης προτάθηκαν ο Γιάννης Ναλμπάντης με τον οποίο και αυτός συνεργάστηκε ο Φοιρός, ενώ η ΠΑΕ έχει μια λίστα με παίκτες από Πορτογαλία και εξετάζονται οι περιπτώσεις τους. Δεν υφίσταται ωστόσο ενδιαφέρον για παίκτες από την Βουλγαρία.
Γιάννης Σερέτης

Γιάννης Ναλμπάντης ο στόχος του Φοιρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!