Ολοκλήρωσε δουλειά μιας εβδομάδας και αναχωρεί για Μπάνσκο

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή οι προπονήσεις του Πιερικού επί ελληνικού εδάφους σε ένα 5θήμερο προσαρμογής για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Φοιρού που πήραν τα αρχικά τρεξίματα της φετινής προετοιμασίας.

Την Κυριακή το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου θα παραμείνει για διάστημα 12 ημερών και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο έμπειρος προπονητής έχει δρομολογήσει να διεξαχθούν 3 φιλικά στη Βουλγαρική πόλη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένα απο αυτά θα είναι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης που θα βρίσκεται απο αρχές της εβδομάδες κι αυτός στην ίδια με τους Κατερινιώτες περιοχή.


Κάποιοι απο τους ποδοσφαιριστές που είχε μαζί του στις προπονήσεις ο Γιώργος Φοιρός, δε θα ακολουθήσουν τον Πιερικό στο εξωτερικό ενώ είναι σίγουρο ότι και οι νέοι παίκτες που θα δείξουν τα στοιχεία που ζητάει ο τεχνικός σύμβουλος του Πιερικού συλλόγου, δε θα συνεχίσουν στην ομάδα της Κατερίνης μετά την προετοιμασία και τα φιλικά που θα διεξαχθούν.
pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!