Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Κ17

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ 17 ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Ο Ερασιτέχνης  Πιερικός ανακοινώνει δοκιμαστικά  για την συγκρότηση ομάδας  Κ 17 του συλλόγου  που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου Α ΔΑΚ, την Τετάρτη 17 Ιουλίου και την Πέμπτη 18 Ιουλίου,   ώρα 19.00.
Δικαίωμα συμμετοχής στα δοκιμαστικά έχουν παιδιά γεννηθέντες   1997 και 1998.
Παρακαλούνται οι αθλητές να έχουν δική τους αθλητική περιβολή.

  
  Με τιμή για το Δ.Σ του συλλόγου
           Τσιτιρόκης Πασχάλης 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ Κ 17


Η διοίκηση του ερασιτέχνη Πιερικού μετά από  την απόφαση της πολιτείας να αλλάξει  τις ηλικίες στις  ομάδες  νέων  από Κ 20 σε Κ 19  αποφάσισε τη  δημιουργία  ομάδας Κ 17 από τη  στιγμή που από την προηγούμενη ομάδα Κ 17 που υπήρχε πολλοί από τους ποδοσφαιριστές που την συγκροτούσαν θα μετακομίσουν στην ομάδα  νέων  Κ 19  του Πιερικού.
Η νέα ομάδα θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές γεννημένοι 1997 – 1998.

  Με τιμή για το Δ.Σ του συλλόγου
                 Ο πρόεδρος 
          Τσιτιρόκης Πασχάλης  

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Νέες εγκαταστάσεις δίπλα στο Α΄ ΔΑΚ

Σάρκα και οστά άρχισαν  να παίρνουν  οι νέες εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη Πιερικού  δίπλα από το γήπεδο του Α ΔΑΚ.
Μετά από πολλές προσπάθειες επιτέλους ξεκίνησαν τα έργα, σε πρώτη φάση με μηχανήματα που έστειλε η αντιπεριφερειάρχης  κυρία Σοφία Μαυρίδου έγινε το καθάρισμα του συγκεκριμένου χώρου,  από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν μια σειρά από εργασίες με σκοπό τη γρηγορότερη αποπεράτωση των γηπέδων για να λυθεί δια παντός το θέμα τον γηπεδικών  εγκαταστάσεων του συλλόγου.  
Με το πέρας των εργασιών θα είναι έτοιμα ένα γήπεδο κανονικών διαστάσεων αγώνος 60 Χ 90 μ. και τρία γήπεδα μικρότερων διαστάσεων για τις ανάγκες του συλλόγου.

Ο Ερασιτέχνης Πιερικός έχει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κατερίνης κύριο Σάββα Χιονίδη  για την παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου στον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ και την αντιπεριφερειάρχη κυρία Σοφία Μαυρίδου για την παραχώρηση των μηχανημάτων που είναι πολύ σημαντική για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν τα έργα.

  Με τιμή για το Δ.Σ του συλλόγου
                 Ο πρόεδρος 

          Τσιτιρόκης Πασχάλης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!