Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στον Πιερικό (Φωτογραφίες-Ρεπορτάζ)

Μέσα σε ένα καλό κλίμα συναντήθηκε για πρώτη φορά η ομάδα φέτος, με τους νέους παίκτες να γνωρίζονται καλύτερα με το υπόλοιπο τιμ. Παρών στην συγκέντρωση φυσικά ήταν οι διοίκηση του Πιερικού καθώς και κάποιοι φίλαθλοι. Απο τους νεοαποκτηθέντες βρέθηκαν στο γήπεδο όλοι εκτός όμως απο των Ιασωνίδη όπου του δόθηκε μια μικρή άδεια, στην συνέχεια βρέθηκαν παίκτες και διοίκηση στα αποδυτήρια για να πει κάποια λόγια ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας Γ.Φοιρός και ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος, αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξουν αιματολογικές εξετάσεις, στην συνέχεια εργομετρικά και πρώτη προπόνηση και σε δύο εβδομάδες απο σήμερα η ομάδα θα φύγει για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας. (Η πρώτη επίσημη προπόνηση του Πιερικού θα γίνει την Δευτέρα 22/7 στο Δημοτικό στάδιο).

**Μέσα στα αποδυτήρια ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος υπογράμμισε στους  παίκτες του οτι θα υπάρξουν ακόμα άλλες 4-5 μεταγραφικές κινήσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!