Πετοσφαιρική σεζόν χωρίς... γιορτή, δεν ολοκληρώνεται!




Πετοσφαιρική σεζόν χωρίς... γιορτή, δεν ολοκληρώνεται! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη γιορτή του βόλεϊ, κατά την οποία θα τιμηθούν όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών της ΕΣΠΕΜ.
Από αυτήν την όμορφη στιγμή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πιερικός, που θα λάβει τιμητική διάκριση τόσο για την 3η θέση στο πρωτάθλημα γυναικών όσο και για την 3η θέση σε αυτό των παμπαίδων.
Για τις κατηγορίες κορασίδων και (ειδικά) παγκορασίδων δεν χρειάζεται να αναρωτηθεί κανείς για την τελική κατάταξη! Τα... θαυματουργά κορίτσια μας για άλλη μια χρονιά κατάκτησαν δια.. περιπάτου τον τίτλο, δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει!!!
Καλούνται, λοιπόν, όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες να βρεθούν με τους γονείς τους το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 18:30 στο ΔΑΚ Γρεβενών για να... πέσει κι επίσημα η αυλαία της σεζόν 2012-2013!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!