Η βόμβα φέτος θα είναι....αμυντική

Λύση στην άμυνα ψάχνει αν βρει η Μελανόλευκη ΠΑΕ, και αυτή όπως όλα δείχνουν θα είναι μια πολύ καλή λύση για την αντικατάσταση του του Ντόικιτς.



Αδυναμία στην Σέρβικη αγορά δείχνει να έχει ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος καθώς ψάχνει λύσεις για την αμυντική γραμμή και την αντικατάσταση του Μπόγιαν Ντόικιτς, όπου έγιναν προσπάθειες της παραμονής του στην ομάδα, αλλά τελικά δεν υπήρξε συμφωνία ανανέωσης.  Έτσι η διοίκηση του Πιερικού φαίνεται πως εξέτασε καλά την Σέρβικη αγορά και βρήκε μια ιδανική λύση ενός έμπειρου αμυντικού, πιθανώς της επόμενες ημέρες και έπειτα απο περισσότερες συζητήσεις θα υπάρξουν εξελίξεις και θα βγούνε στην ''φόρα'' τα προσωπικά του στοιχεία.
Απο εκεί και πέρα η ομάδα της Κατερίνης συζητάει για ανανεώσεις παικτών, καθώς στο προσκήνιο μένουν η περιπτώσεις των Χιονίδη,Κρουσταλέλλη,Ιορδανίδη,Γόγολου ενώ τελειωμένη υπόθεση θεωρείτε του Στεφανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!