Το νέο Δ.Σ. του Πιερικού

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κατανομή αρμοδιοτήτων

Το νέο Δ.Σ. του Πιερικού. Κατανομή αρμοδιοτήτων 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Πιερικός και έγινε και η κατανομή των αρμοδιοτήτων. Η διοίκηση οργανωτικά θα εργαστεί σε δυο σκέλη τα οποία θα είναι το οικονομικό και το τεχνικό-αγωνιστικό.
Στο πρώτο σκέλος τα πράγματα θα τρέξουν με την επιτροπή την οποία θα αποτελούν οι Κώστας Παπαδόπουλος, Αντώνης Βραχνός (υπεύθυνος Μάρκετινγκ), Αναστάσιος Σαραηλίδης, Πασχάλης Τσιτιρόκης και Παύλος Μπατάλας.
Υπεύθυνος της ομάδας Κ19 θα είναι ο Αναστάσιος Σαραηλίδης.
Το τεχνικό κομμάτι της ΠΑΕ Πιερικός θα διαχειριστούν οι Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Φοιρός, Βασίλης Δαδάκος, Νίκος Καλαμπάκας και Κώστας Πόδας (οι δυο τελευταίοι θα έχουν εξωδιοικητικό ρόλο).
Γενικός αρχηγός αναλαμβάνει ο Βασίλης Δαδάκος.
Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας θα είναι ο Μπάμπης Πεΐδης.
Έγινε ενημέρωση για την οικονομική και αγωνιστική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην ΠΑΕ της Πιερίας και πάρθηκαν αποφάσεις για την πολιτική που θα ακολουθήσει άμεσα το Δ.Σ. ώστε να έρθουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου και να ξεκινήσουν οι λειτουργικές διαδικασίες της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να γίνονται συνεδριάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, να συζητηθούν άμεσα οι ανανεώσεις και οι αποδεσμεύσεις του υπάρχοντος έμψυχου υλικού (παίκτες και προσωπικό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!