Πιερίδες Μούσες: Οι πρώτες μεταγραφές

Σήμερα στις 12-7-2013, και ώρα 15:30 στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες μεταγραφές για την Γυναικεία Ομάδα Ποδόσφαιρου Ν. Πιερίας ‘’ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ’’, οι οποίες είναι:

Λήψη Metagr..jpg (39,0 ΚΒ)Λήψη Βελίδου Χριστίνα.jpg (36,0 ΚΒ)

Γκουντόβα Μαριάννα:‘’Επιθετική’’ Ξεκίνησε την καριέρα της στην ομάδα των Πιερίδων Μουσών, Γέννημα θρέμμα της Πιερίας και αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος για αρκετά χρόνια. Επίσης αγωνίστηκε στις και ομάδες, Ολυμπιάδα, Ηλιούπολη, ΠΑΟΚ και Άρη.

Κουσκουρίδου Χριστίνα: ‘’Αμυντική’’ Ξεκίνησε την καριέρα της από την Ηλιούπολη και συνέχισε στο Άρη. Αθλήτρια με εμπειρία και δυναμισμό στο τρόπο παιχνιδιού της.

Βελίδου Χριστίνα: ‘’Χαφ και επιθετική’’ Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Φυλιριακό Φλώρινας. Συνέχισε την καριέρα της στον Λιβυκό Κουτσουρά Κρήτης, στην Γλάνμπαχ Γερμανίας, στην Ηλιούπολη, στην Καβάλα, στην Δράμα και στον Άρη. Μεγάλη εμπειρία και ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Γκοτσίδου Κωνσταντίνα: ‘’Αμυντική’’ Ξεκίνησε την καριέρα της από την ομάδα των Αμπελοκήπων και συνέχισε στον Άρη. Ταχύτατη και δυναμική στο τρόπο που αγωνίζεται .

 Οι επιλογές αυτών των αθλητριών έγιναν σύμφωνα με την εκτίμηση του προπονητή Λάκη Τζιούτζιου, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις που είχε ανάγκη. Το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!