ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ !!!!

Είδηση ΣΟΚ: Έμφραγμα ο πρόεδρος του Πιερικού

Η είδηση που τάραξε τον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού διέρρευσε πρίν λίγο στην Κατερίνη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Πιερίας Κώστας Παπαδόπουλος δεν άντεξε την πίεση των τελευταίων ημερών με τα σημαντικά θέματα να διαδέχονται το ένα το άλλο και υπέστη έμφραγμα το οποίο ευτυχώς πρόλαβαν οι γιατροί του νοσοκομείου Κατερίνης ώστε ο ισχυρός άνδρας της διοίκησης των μελανολεύκων να γλιτώσει τα χειρότερα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κατερίνης και σήμερα θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη όπου θα του γίνει στεφανιογράφημα για να φανεί τι ακριβώς του προκάλεσε το έμφραγμα και αναλόγως να προχωρήσει η πλήρης αποκατάσταση της υγείας του.

Εν τω μεταξύ πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει και το δραστήριο μέλος του Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Γιάννης Βέτσος ο οποίος όπως αναφέρουν πληροφορίες έπαθε εγκεφαλικό και βρίσκεται και αυτός στο Νοσοκομείο Κατερίνης.
Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μια παγωμάρα στις τάξεις των φιλάθλων της Κατερίνης που παρακολουθούν με αγωνία την κατάσταση υγείας των δυο ανθρώπων της μεγάλης οικογένειας του Πιερικού.


Pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!