Πρώτη με αισιοδοξία και αρκετά νέα πρόσωπα (Φωτορεπορτάζ)


Τον καινούργιο Πιερικό που χτίζει απο σήμερα ο Γιώργος Φοιρός είχαν την ευκαιρία να δούνε οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης.
Ανάμεσά τους πολλά νέα πρόσωπα με έμπειρους και νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας. Οι άμεσοι συνεργάτες του έμπειρου τεχνικού θα είναι ο Γιάννης Συμεωνίδης ώς προπονητής τερματοφυλάκων και ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης που θα είναι ο γυμναστής ο οποίος θα πλαισιώσει το τεχνικό τιμ του Πιερικού.
Σήμερα έκλεισε και ο φυσιοθεραπευτής Αντώνης Κουτσοκώστας και απο αύριο θα πιάσει δουλειά στη μελανόλευκη ΠΑΕ, "φρεσκάροντας" τους παίκτες τόσο κατά την επίπονη περίοδο της προετοιμασίας, όσο και στην αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει.


Παρόν τα νέα αποκτήματα Ιασωνίδης, Στεφανίδης, Κέρι, Καρτσαμπάς (Χρήστος και Αλέξανδρος), Σίμος Παπαδόπουλος, Πέϊκος, Σερέτης, Πασχαλίδης, Μπασμπανάς, Βάσσος, Τσιώμης και μαζί τους οι παίκτες που έμειναν απο τη προηγούμενη χρονιά, ανάμεσα τους και ο Χρήστος Ελευθεριάδης.

Αύριο αναμένεται στην Κατερίνη και ο Παύλος Καθάριος που θα συνεχίσει στην Κατερίνη, ενώ προς την ολοκλήρωση οδεύουν τα θέματα των Κρουσταλλέλη, Πουρσανίδη (που έχει συμφωνήσει), Ιορδανίδη και ενός ξένου επιτελικού χάφ που θα βάλει το κερασάκι στην φετινή τούρτα της 
μεταγραφικής περιόδου για τον Πιερικό.

Άπαντες έχουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του τεχνικού συμβούλου του συλλόγου Γιώργου Φοιρού, για τη δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας του ονόματος και της ιστορίας του Πιερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!