Γιώργος Φοιρός: «Θα έρθουν σίγουρα τα γκολ»

Πηγή: Μetrosport
Στο ισόπαλο αποτέλεσμα, χωρίς τέρματα, ματς της Κατερίνης αναφέρθηκε ο τεχνικός σύμβουλος του Πιερικού, Γιώργος Φοιρός. «Παίξαμε ανοιχτό ποδόσφαιρο. Κατά διαστήματα ήμασταν καλοί και είχαμε τον έλεγχο. Ο Ηρακλής στο δεύτερο μέρος και για ένα τέταρτο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε φάσεις για γκολ. Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης ο Πιερικός ήλεγχε το ματς και είχαμε καλές φάσεις για γκολ, όπως με την κεφαλιά του Μανίκα, που ήταν η πιο κλασική του αγώνα και ήταν μία ευκαιρία για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Θεωρώ πάντως ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο», δήλωσε αρχικά στο «Μ» ο Φοιρός για να συνεχίσει:

«Η ομάδα έκανε τρία ματς, εκ των οποίων τα δυο ήταν πολύ δύσκολα, ενώ το άλλο περιμέναμε να το κερδίσουμε, αυτό με τον Απόλλωνα, αλλά δεν παύει να είναι κι αυτό ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Χάσαμε στο τέλος. Τους βαθμούς αυτούς θα τους αναπολούμε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πιστεύω, όμως, πώς όπως χάσαμε αυτό το παιχνίδι, θα πάρουμε ένα στην πορεία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και δε νομίζω ότι ομάδες που είναι στην κορυφή αυτή τη στιγμή, είναι τα φαβορί. Πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα και στο τέλος του πρώτου γύρου θα φανεί ποιες ομάδες ξεχώρισαν και θα διεκδικήσουν την άνοδο».

«Η βοήθεια των χαφ»

Τι γίνεται με τον επιθετικό τομέα; Γιατί δεν σκοράρει ο Πιερικός; «Η ομάδα παρουσιάζει πρόβλημα στον επιθετικό τομέα. Μας λείπει το γκολ. Τρία ματς χωρίς γκολ αλλά με την άμυνα να είναι πολύ καλή, αφού δεχθήκαμε μόνο ένα και αυτό από μία αδράνεια. Είναι γεγονός ότι δυσκολευόμαστε επιθετικά, αλλά περιμένω από κάποιους επιθετικούς να φορμαριστούν. Οι ακραίοι επιθετικοί και αυτοί που θα μετέτρεπαν τις ευκαιρίες σε γκολ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε βοήθεια και από τους χαφ. Ίσως εκεί να είναι το πρόβλημα και θα δουλέψουμε σε αυτόν τον τομέα. Νομίζω, ότι θα αλλάξει η κατάσταση στη συνέχεια. Όλα τα ματς ήταν δύσκολα. Είχαμε λίγες ευκαιρίες. Το πρόγραμμα άλλωστε θα είναι πιο βατό στη συνέχεια. Έχουμε τους παίκτες, που μπορούν και να δημιουργούν τις ευκαιρίες, αλλά και να σκοράρουν, ενώ περιμένουμε επίσης και τον Μπρίτο… Δεν πρόκειται να συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο. Θα έρθουν σίγουρα και τα γκολ», δήλωσε στο «Μ» ο Φοιρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!