Πάλεψε...αλλά δεν τα κατάφερε ο Πιερικός

Η Καλλονή μπήκε ως το φαβορί στον επαναληπτικό με τον Πιερικό, μετά τη νίκη της 2-1 στην Κατερίνη, έφτασε μία… ανάσα από το check in στους «16», όμως λογάριαζαν χωρίς τους φιλοξενούμενους που πίεσαν για τη μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφεραν και οι νησιώτες με το 2-2 προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.
Το «συγκρότημα» του Γιάννη Μαντζουράκη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 19’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου στην επανεμφάνισή του μετά την… περιπέτεια με τις κατηγορίες για χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Μάλιστα, στο 43΄ο Καζάκης με κοντινό πλασέ, έπειτα από σέντρα του Λίμα, έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στους νησιώτες και όλοι… πίστεψαν πως τα επόμενα λεπτά ήταν… διαδικαστικά. Όμως, όχι οι φιλοξενούμενοι. Στο 48’ ο Μπρίτο με ωραίο διαγώνιο σουτ μείωσε σε 2-1 και στο 68’ έφερε το ματς στα ίσια (2-2) προκαλώντας αναταραχές στους γηπεδούχους. Όμως, στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε τίποτα και η Καλλονή πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Γάλας, Κριπιντίρης, Λίμα, Βλαστέλλης (87’ Ντάμπος), Σιλιγαρδάκης, Γιούκαρης (74’ Γκάσιτς), Μανούσος, Καζάκης, Χουανλού (86’ Ντο Σάντος).
Πιερικός: Παπατόλικας, Νίκου, Ιορδανίδης, Καρτσαμπάς, Νικόλτσης, Ίτσιος (82’ Σερέτης), Παπατόλιος, Βινίσιους, Παπαδόπουλος Σ. (64’ Αθανασίου), Μιχαηλίδης (71’ Στεφανίδης), Τσιρλίδης.

onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!