Ανακοίνωσε τους 20 εκλεκτούς ο Φοιρός!!





Οι ποδοσφαιριστές της Κατερινιώτικης ομάδας, πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια αποχώρησαν αφού τους  ανακοινώθηκε ποιοι μετέχουν στην αποστολή για το ντέρμπι με τον γείτονα Αιγινιακό.

Ο Γιώργος Φοιρός απέκλεισε τον ανέτοιμο Μπρίτο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θα επιστρέψει στα αγωνιστικά μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, τον Αθανασίου που θέλει χρόνο για να μπεί κανονικά στην ομάδα και τους Μιχαηλίδη και Τσιρλιδη.

 Να σημειωθεί πως το μεσημέρι της Δευτέρας, ώρα 11.45΄, οι παίκτες θα γευματίσουν όλοι μαζί στην Κατερίνη και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το Αιγίνιο.

Ο τεχνικός σύμβουλος του Πιερικού, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο στην οποία μετέχουν οι:
Λαμπάκης, Παπατολίκας, Νίκου, Κρουσταλλέλης, Νικολίτσης, Ιασωνίδης, Καρτσαμπάς, Ιορδανίδης Ν., Ντόικιτς, Αποστολίδης, Σερέτης, Ίτσιος, Παπαδόπουλος, Καθάριος, Κέρη, Ελευθεριάδης, Στεφανίδης, Ιορδανίδης Γ., Μανίκας και Παπατόλιος.


Από τους 20 θα αποκλειστούν οι 2 πρίν τον αγώνα του Αιγινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!