Γιώργος Φοιρός: «Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά»




Για την πρώτη νίκη του Πιερικού, αυτή με αντίπαλο την Καβάλα το βράδυ της Κυριακής, αλλά και τη συνέχεια σε κύπελλο και πρωτάθλημα, μίλησε στο «Μ» ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Φοιρός. «Ήταν μια νίκη που θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην ψυχολογία μας, περιμέναμε τη νίκη για να αλλάξει το κλίμα. Η συνέχεια για μας θα είναι καλύτερη, αν και έχουμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια (στο Γαζώρο και την Καρδίτσα) από τα οποία ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε βαθμούς», είπε αρχικά συνεχίζοντας στο πού κρίθηκε ο αγώνας:

«Το ήθελαν πολύ οι παίκτες μας. Ξεκινήσαμε με άγχος, όμως μετά το 20' απελευθερωθήκαμε, παίξαμε όπως έπρεπε και πήραμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού χάσαμε πάλι πολλές ευκαιρίες. Με ικανοποίησε όμως το ότι παίξαμε σωστό και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες. 

Είχαμε την τύχη να πετύχουμε γκολ. Αξίζαμε τη νίκη αυτή. Παρόμοια ήταν η εμφάνισή μας και σε προηγούμενα παιχνίδια. Είμαστε σε σωστό δρόμο, όμως το ζητούμενο είναι οι βαθμοί. Αυτός μας ενδιαφέρει».


Για την εμφάνιση νέων παικτών, αλλά και το ματς κυπέλλου της Πέμπτης με την Καλλονή, τέλος, ο κ. Φοιρός είπε: «Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ίσως είναι η πρώτη φορά που από τους έντεκα παίκτες οι οκτώ με εννιά είχαν πολύ καλή απόδοση. Από εκεί και πέρα για τον αγώνα με την Καλλονή θέλουμε να έχουμε αξιόλογη παρουσία, θα χρησιμοποιήσω αρκετούς παίκτες που δεν έπαιξαν μέχρι τώρα».
πηγή:metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!