Λιόλιος: Δεν αρκεί η σωτηρία για Πιερικό

cfoot2

Για την ισοπαλία στο Αιγίνιο, το επικείμενο ματς με τον Ηρακλή και τον φετινό Πιερικό μίλησε στη mikriliga.com ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Κατερίνης, Δημήτρης Λιόλιος.

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Πιερικό η ισοπαλία της Δευτέρας (0-0), στο «Γιάννης Παραλυκίδης», με τον «γείτονα» Αιγινιακό. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του γενικού αρχηγού των μελανόλευκων, Δημήτρη Λιόλιου: «Μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, θεωρώ ότι αντιδράσαμε θετικά. Δεν είναι αρνητικός ο βαθμός στο Αιγίνιο, θεωρώ ότι λίγες ομάδες θα μείνουν… όρθιες σε αυτή την έδρα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, στο δεύτερο πιο μέτριοι, αλλά δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Θέλω να επισημάνω ότι είχαμε μια άριστη διαιτησία και μια άψογη φιλοξενία από τον Αιγινιακό, την οποία θα ανταποδώσουμε».
Για να συνεχίσει ο Λιόλιος (έχει διατελέσει διαιτητής): «Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά μετά από καιρό γυρνάμε στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο το Σάββατο με τον Ηρακλή και είμαστε έτοιμοι για την πρώτη νίκη. Για στόχους είναι νωρίς να μιλάμε, αλλά δεδομένα ο Πιερικός δεν μπορεί να αρκεστεί απλώς στη σωτηρία. Έχουμε έναν έμπειρο προπονητή στην κατηγορία και περιμένουμε πολλά από κάποιους παίκτες, όπως οι Μπρίτο, Ελευθεριάδης και Καθάριος, που έκαναν προβληματική προετοιμασία. Ειδικά τον Βραζιλιάνο τον πιστεύουμε πολύ, μπορεί να είναι η… αποκάλυψη. Στο πρωτάθλημα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, πολλά ματς κρίνονται στο γκολ, αλλά με πειθαρχία όλα γίνονται».
Παίρνει την ευλογία
Στο μεταξύ, την Τετάρτη στις 15:30 θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα χρονιά, ενώ για το ματς με τον Ηρακλή δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Φοιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!