Ηλίας Μανίκας: Θέλουμε τη νίκη και τους βαθμούς με τον Ηρακλή


Ο Ηλίας Μανίκας έδωσε το σύνθημα της νίκης για την ομάδα του τον Πιερικό, ένα εικοσιτετράωρο περίπου τον αγώνα με τον Ηρακλή στην Κατερίνη. 
Ο επιθετικός της Κατερινιώτικης ομάδας, μίλησε στην εκπομπή "ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ" του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης και αξίζει να δούμε αυτά που είπε. 

"Δε ήταν το καλύτερο ξεκίνημα αυτό που κάναμε και πρέπει να ζητήσουμε βαθμούς. 
Αυτούς που χάσαμε με την Καλαμαριά θα πρέπει να τους πάρουμε είτε σε εντός, είτε σε κάποιο εκτός έδρας παιχνίδι για αναπληρώσουμε τους χαμένους βαθμούς.
Όταν αλλάζει το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό, σίγουρα μια ομάδα χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί στο καλύτερο της σημείο, πιστεύω όμως ότι αυτό το χρόνο τον είχαμε και δουλέψαμε αρκετά γιατί ξεκινήσαμε νωρίς τη φετινή χρονιά.

Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο απλά πρέπει να βγάλουμε περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο για να πάμε καλύτερα.
Οι ιστορικές ομάδες έχουν πολλές πιθανότητες να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή τη φετινή Β΄εθνική όπως έχει διαμορφωθεί.
Απλά αυτό θα πρέπει να το δείξεις μέσα στο γήπεδο.
Η ιστορία και ο κόσμος θα σε βοηθήσουν σίγουρα. Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί όμως οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν μέσα στο γήπεδο αν αξίζει μια ομάδα να πάει ψηλά.
Παίξαμε προχθές στο Αιγίνιο, σε ένα γήπεδο στο οποίο βγάλαμε καλύτερα στοιχεία λόγω του καλού αγωνιστικού χώρου. Θα μας βοηθήσει ο αγωνιστικός χώρος στο Α΄ΔΑΚ. Δεν αποτελεί δικαιολογία το γήπεδο για την ήττα με την Καλαμαριά, αλλά
Εκείνο το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και τις στημένες φάσεις και σε μια από αυτές δεχθήκαμε και το γκολ.
Απλά σε μεγάλο και καλό γήπεδο, πιστεύω ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κάνουμε κάτι καλύτερο.
Ο Αιγινιακός έχει καλό ρόστερ και πιστεύω θα πάει αρκετά καλά αν και απ΄ότι βλέπετε, τα ρόστερ δε παίζουν ποδόσφαιρο. Πρέπει αυτό να αποδειχθεί μέσα στο γήπεδο. Δε ξεκίνησαν καλά κι αυτοί, πιστεύω όμως ότι θα βρούν το δρόμο τους.
Ο Βατανιακός χρειάζεται πολύ δουλειά, είναι καινούργια ομάδα, με παιδιά που δεν έχουν παίξει μπάλα σε αυτή την κατηγορία και σίγουρα είναι δύσκολο να προσαρμοστούνε.
Χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα.

Με τον Ηρακλή θέλουμε να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουμε για τη μαζική προέλευση τον κόσμο μας. Θέλουμε τη νίκη. Επιζητούμε τους βαθμούς, για να σταθεροποιηθούμε μια θέση πιο ψηλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!