Στεφανίδης: «Για τον Δαρδανελιώτη»

cfoot2
Ψυχολογικό θέμα είχε η ομάδα της Κατερίνης σύμφωνα με τον έμπειρο επιθετικό, που μίλησε στη mikriliga.com για το πρώτο τρίποντο με την Καβάλα. 

Για την παρθενική νίκη του Πιερικού, την Κυριακή επί της Καβάλας (1-0 εντός με δικό του γκολ) μίλησε στη mikriliga.com ο 28χρονος επιθετικός, Γιάννης Στεφανίδης, που βρέθηκε πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα φέτος: «Είχαμε πολλή πίεση πριν το ματς, γιατί μας έλειπε η νίκη φέτος. Ημασταν καλύτεροι και εκμεταλλευτήκαμε μια από τις ευκαιρίες μας, παίρνοντας το τρίποντο με υπομονή και νικώντας και το άγχος. Έφυγε ένα βάρος και το θέμα μας ως τώρα ήταν κυρίως ψυχολογικό. Μετά την πρώτη δικαίωση, θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Είμαστε σε καλή φόρμα, χρειάζεται διάρκεια και στόχος πάντα είναι η νίκη. Δεν αξίζαμε τις ήττες με Ζάκυνθο και Απόλλωνα, από συγκυρία και ατυχίες δεν ήμασταν ψηλότερα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να έχουμε καλή πορεία και να μη μπλέξουμε σε περιπέτειες, χωρίς να κάνουμε αναφορά για τετράδα».Για να καταλήξει ο πρώην φορ του Πανσερραϊκού και της Αναγέννησης Γιαννιτσών: «Άρχισα βασικός πρώτη φορά και χαίρομαι που βοήθησα με αυτό το γκολ. Το αφιερώνω στο γυμναστή μας Μιχάλη Δαρδανελιώτη, τον είχα και παλιά στα Γιαννιτσά, είναι φίλος και κάνει καλή δουλειά. Μου είχε πει ότι θα σκοράρω, ενώ και εγώ είχα διαίσθηση».
Εξάλλου, ο Γιώργος Φοιρός, που δικαιώθηκε για τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα (Στεφανίδης, Αθανασίου, Καθάριος), θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες την Πέμπτη, στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καλλονή στη Λέσβο, ενώ για το ματς της Δευτέρας με τον Εθνικό Γαζώρου εκτός έδρας δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!