ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Πιερικός Αρχέλαος - Αργοναύτης




Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις 5,00 μμ.

Τον Αργοναύτη από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης φιλοξενεί την Κυριακή στις 5,00 μμ. ο Πιερικός Αρχέλαος. Είναι η παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του ενδιαφέροντος πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής κατηγορίας και το πρώτο με έδρα το κλειστό γυμναστήριο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Αναμφισβήτητα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες στην εναρκτήρια αγωνιστική έχασαν από τους αντιπάλους τους και έτσι θα διεκδικήσουν τη νίκη δίνοντας ξεχωριστή βαρύτητα σ΄ αυτό το παιχνίδι.

Οι φίλοι του μπάσκετ στην Κατερίνη, όπως όλα τα χρόνια, θα είναι δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα του που και φέτος θα πρέπει απλόχερα να τους δώσει χαρά και μόνο.

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Φακίιτσας και Μ. Πιτσίλκας και κομισάριος ο κ. Γιώργος Σαμαλής.

Τέλος, για τον παιχνίδι ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.grδήλωσε: «Ο αγώνας της Κυριακής για μας είναι διπλής σημαντικότητας. Αρχικά γιατί θέλουμε τη νίκη και την καλή απόδοση μετά την άσχημη εμφάνιση που είχαμε στο παιχνίδι με την ΧΑΝΘ. Έπειτα, γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και πρέπει να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, του οποίου την ένθερμη συμπαράσταση προσδοκούμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!