Αιγινιακός-Πιερικός: Το τρίτο ημίχρονο

Δίκαιο το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Κατερίνης, για τον Νίκο Θεοδοσιάδη του Πιερικού. Το β' μέρος κρατούν στον Αιγινιακό, σύμφωνα με τον Σήφη Μωυσίδη.

cfoot2Όλα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του ντέρμπι της Κατερίνης...

Νίκος Θεοδοσιάδης (προπονητής Πιερικού): "Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα σε αθλητικό πλαίσιο, αλλά και στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και είδε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. 
Όσον αφορά στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά, όπως είχαμε σχεδιάσει. Πιέσαμε, πρεσάραμε αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό στην τελική επιλογή της πάσας για να δημιουργήσουμε προυποθέσεις για γκολ.Στο β' μέρος δε μπήκαμε καθόλου καλά για ένα τέταρτο, μας πίεσε ο Αιγινιακός. Ισορροπήσαμε μετά το 20λεπτο και θεωρώ ότι δεν κινδυνέψαμε αν εξαιρεθεί η φάση του Σίκιμιτς. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο και δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν".

Σήφης Μωυσίδης (βοηθός προπονητή Αιγινιακού): "Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετά στοιχεία ντέρμπι. Στο α' μέρος κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος με παιχνίδι κέντρου κι εμάς να μην είμαστε καλοί και χωρίς κάποια φάση για τις δύο ομάδες. 

Στο β' μέρος αλλάξαμε τελείως την εικόνα μας, και ειδικά με την είσοδο του Μιτρόφ από δεξιά δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, όχι κλασικές αν εξαιρεθεί αυτή του Σίκιμιτς, αλλά ασκήσαμε πίεση στον Πιερικό. Δεν ήλθε κάποιο γκολ. 
Από το σημερινό παιχνίδι πρέπει να κρατήσουμε το β' μέρος. Σε δυο αγώνες πήραμε ένα βαθμό, κάτι που δεν περιμέναμε. Ακολουθούν δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια όπου πρέπει να επικεντρωθούμε και να κοιτάξουμε τη δύσκολη συνέχεια. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που κράτησαν το παιχνίδι σε κόσμια επίπεδα. Για τη διαιτησία δε θα πω τίποτε, αν και έχουμε αρκετά παράπονα".


Κώστας Αποστολίδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): "Και οι δύο ομάδες ήταν επηρρεασμένες από τα άσχημα αποτελέσματα της πρεμιέρας γιατί έχουμε και οι δυο όνειρα και φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Στο α' μέρος ήμασταν καλύτεροι αλλά όχι ουσιαστικοί. Στο β' μέρος δε μπήκαμε καθόλου καλά, ήταν σα να αρκούμαστε στην ισοπαλία αν και δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, εκτός από τη φάση του Σϊκιμιτς. Κρατήσαμε το "Χ" και κοιτάμε τώρα το παιχνίδι με τον Ηρακλή το Σαββάτο. Καλή συνέχεια στον Βατανιακό και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία".

Πλάτων Καρακατσάνης (ποδοσφαιριστής Αιγινιακού): "Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και δεν έγινε τόσο καλό παιχνίδι, τουλάχιστο από την πλευρά μας. Θεωρώ ότι οι προσδοκίες μας είναι πιο μεγάλες και δε βγάλαμε την εικόνα που μπορούσαμε. Στο β' μέρος παίξαμε καλύτερα, μπήκαμε πιο δυνατά και αν και δε χάσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ήταν ακίνδυνος ο Πιερικός στο β' μέρος και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, έστω για την εικόνα του β' μέρους".

Πηγή: katerinisport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!