Ταλαιπώρησαν τη μπάλα Αιγινιακός και Πιερικός


Ένα βαθμό πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αιγινιακός και Πιερικός.

Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο «Γ. Παραλυκίδης» και για τις δύο ομάδες. Το παιχνίδι δεν είχε ουσιαστικά αρκετές φάσεις στις εστίες των ομάδων και αυτό έκανε περισσότερο αγχωτικό το παιχνίδι. Το θέαμα που παρουσίασαν οι ομάδες του Γιώργου Χατζάρα και Γιώργου Φοιρού ήταν κάκιστο κι έτσι το τελικό 0-0 ήρθε απολύτως φυσιολογικά.

Στο πρώτο ημίχρονο την υπεροχή την είχε ο Πιερικός αλλά και πάλι με λιγοστές προσπάθειες για γκολ. Στην επανάληψη ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος, αλλά όχι σε τέτοιο σημείο για να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Λαμπάκη, καθώς οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν καλά.

Οι κίτρινες κάρτες ήταν περισσότερες από τις αξιόλογες φάσεις, καθώς οι κλωτσιές... έπεφταν σύννεφο με τους γηπεδούχους, πάντως, να έχουν μια καλή στιγμή για να σκοράρουν, όμως, το σουτ που έκανε ο Σίκιμιτς από καλή θέση μέσα στην περιοχή στο 48ο λεπτό έφυγε άουτ.

Ο Αιγινιακός τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 90’ αποβλήθηκε ο Ζούρκος για ένα σκληρό φάουλ πάνω στον Νίκου.

PNEWS: *Να σημειωθεί για την ομάδα του Γιώργου Φοιρού οτι τις επόμενες ημέρες πρέπει να δώσει βάση στην επιθετική γραμμή, καθώς και στο ματς με τον Απόλλων και στο σημερινό είδαμε μια ομάδα που δύσκολα δημιουργούσε φάσεις και δύσκολα απειλούσε την αντίπαλη εστία, κακή συνεννόηση της κεντρικής γραμμής με την επίθεση.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Τόλιος, Κιβρακίδης, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Ζούρκος, Χατζής, Φερνάντες, Μιλόσκοβιτς (46’ Μιτρόφ), Σαρακατσάνης, Σίκιμιτς.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Λαμπάκης, Νίκου, Ντόικιτς, Ιασωνίδης, Κρουσταλέλης, Σερέτης (75’ Παπατόλιος), Αποστολίδης, Ιορδανίδης Γ., Ελευθεριάδης, Καθάριος, Μανίκας (68’ Στεφανίδης).

a-sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!