Τελειώνουν Καρτσαμπάς-Νίκου και... ακολουθούν και αλλοι

Που βρισκόμαστε... και ποιοι αποχωρούν.
    Οι πρώτες ημέρες του Μαΐου θα είναι αυτές που θα ξεκαθαριστεί απο τους ανθρώπους του Πιερικού το σχέδιο του ρόστερ για την νέα χρονιά. Μέχρι στιγμής έχει αποφασιστεί ότι απο το περσινό ρόστερ θα παραμείνουν λιγότεροι απο 13 ποδοσφαιριστές. Αυτές τις ημέρες υπάρχει το στάδιο εκκαθάρισης και σιγά σιγά τα πράγματα για το ποιοι θα αποχωρήσουν έχει γίνει εμφανές. Αρχικά φαίνεται πως έχουν ήδη αποχωρήσει (ανεπίσημα) οι Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Πέικος, Καρτσαμπάς, Νίκου, Κέρι. Όπως και οι Έκελμανς, Άντερσον που δεν κατάφεραν να βγάλουν δελτίο και όπως ήταν φυσικό αποχώρησαν.
    Ντόικιτς προς παραμονή.
    Κινήσεις για το ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα θα γίνουν απο την ερχόμενη εβδομάδα, ο άνθρωπος όμως που έκανε την διαφορά την χρονιά που πέρασε ήταν ο Μπόγιαν Ντόικιτς και αυτόν θα προσπαθήσουν να κρατήσουν στην ομάδα του Πιερικού, άλλωστε ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει αν δεν βρει ομάδα Superleague. Κοντά στην παραμονή είναι και οι Κρουσταλέλης, Λαζαρίδης, Μανίκας.


    • Πρώτα συνέλευση.. μετά χτίσιμο νέας χρονιάς.
    Απο την άλλη στον μεταγραφικό τομέα τα πράγματα θα αρχίσουν να λειτουργούν αμέσως μετά την γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ που θα πραγματοποιηθεί στην εκάβη την μεθεπόμενη εβδομάδα. Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί δηλαδή πως και με τι ανθρώπους θα κινηθεί η ομάδα την επόμενη χρονιά διοικητικά, το κλίμα πάντως πριν την συνάντηση αυτή, απο πλευράς Παπαδόπουλου είναι θετικό και γίνονται λόγοι πως αυτή τη φορά όλο αυτό που θα γίνει θα αποφέρει καρπούς.



    Δοκιμές παικτών στο γήπεδο.

    Με την παρουσία 22-23 περίπου νεαρών παικτών πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη προπόνηση του Πιερικού. Ο τεχνικός, Γιώργος Καμπερίδης, ξεκίνησε την αξιολόγηση ορισμένων παικτών, οι οποίοι ήταν από την ομάδα νέων της φετινής σεζόν, οι παίκτες που ήταν... γύρω από την ομάδα, αλλά δεν έβγαλαν δελτία για να παίξουν στο δεύτερο μισό, αλλά και νεαροί ποδοσφαιριστές από το νομό. Οι προπονήσεις αποτελούν συνέχεια της φετινής χρονιάς. Δεν πρόκειται για έναρξη της σεζόν. Ακόμη είναι νωρίς. Άλλωστε, δεν θα είναι καθημερινές. Εκεί ήταν χθες και ο Κόιτς. Ήταν η πρώτη του μετά από τη στράτευση του.

    Στο γήπεδο ήταν ακόμη και οι Παπατόλιος, Ίτσιος, Πατσιογιώργος, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς Αλέξανδρος, Καρτσαμπάς Αθανάσιος, Καραθάνας, Ντόσης, Γούτσιος, Μπαλασάς, Παναγιωτίδης, Τάχος, Παπαθανασίου, Υφαντής, Τσιούχας, Παρσατιάν και Αγγελής.

    Γιώργος Σιδηρόπουλος

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
    Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
    Σας ευχαριστούμε.

    6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

    PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

    PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!