Διαψεύδει τα σενάρια ο Καρανικόλας!

Γιώργος Καρανικόλας: Ούτε… Άρης, ούτε… Πιερικός

Διαβεβαιώσεις πως πλέον δεν τίθεται θέμα να «χαθεί» ο Αιγινιακός ελέω… Άρη (παραχώρηση ΑΦΜ) ή Πιερικού (συγχώνευση) έδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου.
cfoot2
Υπήρξε θέμα. Υπήρξε σαφές ενδεχόμενο ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού να… παρκάρει την ομάδα και στο πλευρό του ομόλογού του στον Πιερικό να φτιάξουν τη νέα δύναμη της Πιερίας.
Υπήρξε και θέμα να παραχωρήσουν οι Κατερινιώτες το ΑΦΜ τους στην Άρη. Αλλά όλες αυτές οι συζητήσεις ανήκουν στο παρελθόν. Όπως έκανε σαφές ο Γιώργος Καρανικόλας, ο Αιγινιακός έχει παρόν και ακόμα περισσότερο μέλλον!

«Δεν υφίσταται πλέον θέμα. Ο κ. Νιώπας είχε κάποιες επαφές, αλλά πλέον δεν υπάρχει θέμα. Ούτε περί παραχώρησης του ΑΦΜ, ούτε περί συγχώνευσης. Η ομάδα συνεχίζει ως έχει, να μην ανησυχούν ο κόσμος του Αιγινίου. Ούτε από το Αιγίνιο θα φύγουμε, ούτε χρώματα θα αλλάξουμε. Στο Αιγίνιο θα παίζουμε και του χρόνου και θα έχουμε πάλι πρωταγωνιστικές βλέψεις», δήλωσε στο Thessports ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Καρανικόλας.
Την ίδια ώρα σε επικοινωνία που είχε το «Αθλητικό Μετρόπολις» με τον ιδιοκτήτη του Αιγινιακού, Γιάννη Νιώπα, ο τελευταίος ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον ΑΦΜ της ομάδας της Πιερίας. Συνεπώς, με τον τρόπο αυτό έβαλε κι αυτός τέλος στα σενάρια, ενώ παράλληλα τόνισε ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει με τον Αιγινιακό με στόχο τον πρωταθλητισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!