«Να φτιάξουμε έναν Πιερικό που ο κόσμος θα τον χαίρεται»

cfoot2
Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε και πάλι για το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιάννη Νιώπα.

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis»αναφέρθηκε στον Γιάννη Νιώπα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Ο κ. Νιώπας είναι ένας παράγοντας που έχει ευρωστία οικονομική, αγαπάει και έχει όνειρα για το ποδόσφαιρο. Έκανε εντυπωσιακή πορεία με τον Αιγινιακό, αλλά χωρίς αυτό να αποτελεί μορφή έπαρσης ή αλαζονείας είναι μικρό ποδοσφαιρικό μέγεθος χωρίς να ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του».
Για να συνεχίσει: «Με βάση αυτή την τοποθέτηση ζήτησε να συζητήσει με ποιον τρόπο μπορεί να εμπλακεί με τον Πιερικό. Έχουμε ΑΜΚ κατά 300.000 ευρώ και πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο της Πιερίας. Όποιος βάλει τα χρήματα παίρνει μετοχές, αλλά δεν γίνεται μεγαλομέτοχος. Μπορεί να συμμετάσχει ο κ. Νιώπας και θα γίνει σημαντικός παίκτης στον Πιερικό. Φυσικά δε θα αντιμετωπιστεί ως απλός μέτοχος. Τον ενδιαφέρει να φτιάξουμε έναν μεγάλο Πιερικό και όχι να έχει την τελευταία λέξη. Ζητούμενο είναι οι φίλαθλοι της Πιερίας να χαίρονται έναν μεγάλο Πιερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!