Κύπριος, Ισπανός και Αφρικανός στα υπόψη του Πιερικού!

Τελευταία προπόνηση πρόκειται να κάνουν σήμερα οι νεαροί παίκτες του Πιερικού και απο σήμερα μένουν ελεύθεροι, για να επιστρέψουν στις αρχές Ιουλίου, εφόσον βεβαίως παραμείνουν στο ρόστερ. Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν ήδη προχωρημένες επαφές με ορισμένους παίκτες. Την προηγουμένη εβδομάδα είχε μεταφερθεί, ότι ίσως υπάρξει η ανακοίνωση της πρώτης προσθήκης. Το βέβαιο είναι ότι στον Πιερικό μιλάνε με έναν Κύπριο, έναν Ισπανό με θητεία στη Β'Εθνική της πατρίδας του, αλλά και έναν Αφρικανό. Επισημαίνεται ακόμη ότι η ομάδα είναι μια ανάσα απο την απόκτηση του Άγγελου Καρατάσιου (17χρονος στόπερ, που φέτος άνηκε στο ράστερ του Βατανιακού). Οι μελανολευκοι τον αποκτούν με εισήγηση του Γιώργου Καμπερίδη ως μελλοντική επένδυση (σύντομα θα πέσουν και υπογραφές). Τις επόμενες μέρες είναι να επισημοποιηθεί και η παρουσία του Ηλία Τζιώκα στο πλευρό του Γιώργου Καμπερίδη.
Όσον αφορά τον Γιάννη Νιώπα και την πιθανή εμπλοκή του, ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ ξανά απο την τελευταία φορά, αλλά κάτι που αντίθετα το κάνει ο συνεργάτης του Κ.Καρανικόλας, και μέσα απο τα λεγόμενα του, ο Αιγινιακός δεν θα αλλάξει ούτε έδρα ούτε χρώματα, αλλα θα παραμείνει ως έχει, ενώ θα υπάρξει συνεργασία με τον Παοκ που θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Πάντως αυτά, λίγο ενδιαφέρουν τον Κώστα Παπαδόπουλο, καθώς ο ίδιος κοιτάει να αυξήσει όσο περισσότερο μπορεί το μετοχικό κεφάλαιο του Πιερικου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!